about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

برخی اپلیکیشن‌ها باید در چین درباره نحوه جمع‌آوری داده‌های کاربران تجدیدنظر کنند، چرا که دولت پکن اخیرا ۱۰۵ برنامه از جمله لینکدین را به نقض قوانین حریم خصوصی از طریق جمع‌آوری اطلاعات و استفاده از آن‌ها متهم کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در میان این ۱۰۵ اپ و در کنار لینکدین، موتور جستجوی بینگ مایکروسافت هم به چشم می‌خورد. البته این اتهامات تنها مختص شرکت‌های خارجی نیست و برای مثال دولت چین بایت دنس را هم به جمع‌آوری غیرقانونی داده‌های کاربران از طریق Douyin یا همان تیک تاک متهم کرده است.

از دیگر اپ‌های مطرح در لیست دولت پکن می‌توان به برنامه ویدیوهای کوتاه «Kuaishou»، مرورگر وب موبایل بایدو و همچنین سرویس استریم موسیقی «Kugou» اشاره کرد. به تمام توسعه‌دهندگان ۱۵ روز فرصت داده شده تا مشکلات اعلامی دولت را برطرف کنند.

این اولین باری نیست که دولت چین درباره نحوه جمع‌آوری داده‌های کاربران و همچنین استفاده از آن‌ها به غول‌های فناوری هشدار می‌دهد. این کشور در تاریخ ۱۱ اردیبهشت با اعمال قوانین جدید حریم خصوصی، جمع‌آوری اطلاعات را محدود کرد. حالا این کشور با اتهامات اخیر، دوباره می‌خواهد از دستیابی شرکت‌ها به داده‌های خصوصی کاربران جلوگیری کند.

به نظر می‌رسد اتهامات جدید بخشی از تلاش گسترده‌تر دولت پکن برای مهار قدرت بالای غول‌های فناوری است. این کشور می‌‌خواهد مانع از افزایش قدرت چشمگیر این کمپانی‌ها به خصوص شرکت‌های چینی شود، البته در ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا هم شاهد چنین تلاش‌هایی هستیم.

دولت پکن می‌خواهد با شرایط اعلامی، کسب‌و‌کارها عملکرد شفاف‌تری داشته باشند. اگرچه چنین اقداماتی تاثیر مثبتی روی حفظ حریم خصوصی کاربران دارد و همچنین موجب تقویت رقابت در بازار این کشور می‌شود، اما از سوی دیگر شرکت‌ها را مجبور می‌کند که در مدت زمان کوتاهی، تغییرات بزرگی در مدل تجارت خود اعمال کنند و اینکار تقریبا ناممکن است. باید منتظر ماند و دید شرکت‌ها به خصوص مایکروسافت چه واکنشی از خود نشان می‌دهند.

منبع:

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.