about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

چین در کمین انجام حمله سایبری

دولت ترامپ، شرکت‌های آمریکایی را برای حفاظت از اسرار تجاری در برابر هکرهای خارجی تحت‌فشار قرارداد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دولت ترامپ، شرکت‌های آمریکایی را برای حفاظت از اسرار تجاری در برابر هکرهای خارجی، به دنبال چند مورد جاسوسی اقتصادی افراد و شرکت‌ها برای چین تحت‌فشار قرارداد.

برخی شرکت‌های آمریکایی ازجمله شرکت سرمایه‌گذاری «Hewlett Packard» (HPE.N) و شرکت ماشین‌های تجاری بین‌المللی (IBM.N – آی‌بی‌ام) تحت تأثیر حملات سایبری اخیر قرار گرفتند. آی‌بی‌ام گفت که هیچ شواهدی مبنی بر به خطر افتادن اطلاعات حساس شرکت‌ها وجود ندارد. شرکت HPE نیز اعلام کرد که امنیت مشتریان اولویت اول این شرکت است.

مرکز امنیت و ضداطلاعات ملی – که تلاش‌های ضداطلاعاتی را در دولت ایالات‌متحده هماهنگ می‌کند – کمپینی برای نمایش نگرانی‌هایی مبنی بر عدم حفاظت کافی از سوی بسیاری از شرکت‌ها در برابر دزدی سایبری راه‌اندازی کرده است. این مرکز نگرانی حملات سایبری روی سازمان‌های دولتی ایالات‌متحده و بخش خصوصی در برابر چین، روسیه، کره شمالی و ایران را بیان می‌کند.

ویلیام اِوانینا (William Evanina)، مأمور سابق اف‌بی‌آی و مشاور مرکز در مصاحبه‌ای اظهار داشت:

مدیران ارشد شرکت‌ها باید اهداف دشمنان و تلاش آن‌ها در حوزه اقتصادی برای داشتن برتری را درک کنند. ما نمی‌گوییم که در چین سرمایه‌گذاری یا با پکن همکاری نکنید؛ اما خطرات را بشناسید.

این مسئله، انجمن‌های تجاری را در سراسر آمریکا و اعضایش هدف قرار می‌دهد. فیلم‌ها، بروشورها و موارد اطلاع‌رسانی آنلاین، توصیف‌کننده تهدید جاسوسی سایبری و سایر روش‌های مورداستفاده سرویس‌های اطلاعاتی خارجی هستند.

یکی از بروشورها، روش‌های مورداستفاده هکرها برای نفوذ به شبکه‌های کامپیوتری و نحوه ایجاد حساب‌های جعلی در رسانه اجتماعی به‌منظور فریب مردم در آشکار کردن کارها و اطلاعات شخصی آن‌ها است. این روش، راه‌هایی را برای محافظت از اطلاعات مانند: تحقیق در مورد برنامه‌ها قبل از دانلود کردن آن‌ها و به‌روزرسانی نرم‌افزار ضد‌ویروس مشخص می‌کند.

گام اول برای رسیدن به این هدف، شناخت خطر و تقویت حفاظت با تمرکز روی کارگران دولتی است. مرحله جدید، شامل مجموعه موارد اعلام‌شده از سوی دولت ایالات‌متحده در برابر افراد و شرکت‌‎ها با ادعای دزدی اسرار دولتی و اطلاعات اختصاصی از شرکت‌های آمریکایی به سود چین است.

9 پرونده از ماه ژوئیه سال 2018 ازجمله رسیدگی به پرونده اتهام به 2 هکر مرتبط با دولت چین برای جاسوسی و دزدی اطلاعات شرکتی و دولتی مطرح‌شده‌اند. به گفته مقامات آمریکایی، این 2 نفر متعلق به گروه هک «APT 10» هستند.

اِوانینا گفت که کمپین جدید روی حملات مداوم و تهاجمی روی شبکه‌های کامپیوتری زیرساخت‌های حیاتی واشنگتن – شامل شبکه‌های برق و ارتباطات، سیستم‌های مالی و حمل‌ونقل – تمرکز کرده است. چین و روسیه بارها انجام چنین حملاتی را انکار کرده‌اند.

به گفته مأمور سابق اف‌بی‌آی، جدی‌ترین تهدیدات روی شرکت‌ها تلاش برای جایگزینی نرم‌افزار مخرب در اجزای خریداری‌شده از تأمین‌کنندگان یا جایگزینی قطعات تقلبی در محصولات واقعی هستند. درنتیجه، شرکت‌ها باید به‌طورجدی با این تلاش‌ها مقابله و افراد جدیدی را استخدام کنند، زیرا خطر استفاده از افراد برای قدرت‌های خارجی در حال افزایش است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.