about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

چین در پی تائید جهانی طرح حاکمیت سایبری

به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ چین، یکی از بزرگ‌ترین سانسور کنندگان اینترنت در دنیاست، اما این کشور به همین قضیه اکتفا نکرده و مدل جدیدی را برای مدیریت اینترنت ارائه داده است و معتقد است مدل کشورهای دموکراتیک در اعطای آزادی‌های بی‌قیدوشرط به مردم مناسب نیست.
وزیر امور خارجه و مقامات امنیت سایبری چین، آخرین ابراز علاقه چین به رهبری و مدیریت جهانی اینترنت را اعلام کردند. آن‌ها ضمن رونمایی از اولین سند سیاست سایبری چین، اعلام کردند که چین عزم خود را برای افزایش توانمندی‌های تسلیحات سایبری خود برای دفاع در مقابل هک و سایر تهدیدات خارجی جزم کرده است.
لانگ ژو (Long Zhou)، هماهنگ‌کننده امور سایبری وزارت امور خارجه چین می‌گوید:«حملات سایبری، جاسوسی سایبری و نظارت، به مهم‌ترین دغدغه‌های تمام کشورها تبدیل‌شده است.»
چین، از حق خود برای ایجاد استانداردهای خاص در دنیای سایبری، همچون سانسور، اطلاعات خصوصی و قوانین بازرگانی، به نام امنیت ملی دفاع می‌کند. در سند حاضر نیز، تسلط حزب کمونیست چین بر حق حاکمیت هر آنچه به سایبر مربوط است و در حوزه استحفاظی این کشور واقع‌شده باشد تأکید شده است.
لانگ با توصیف اینترنت به‌مثابه غربالی پر از سوراخ‌های متفاوت همچون اندیشه‌های ناپخته و نهان، افراط‌گرایی مذهبی، اشاعه فحشا و تصاویر مستهجن، اخبار جعلی و کلاه‌برداری‌های اقتصادی با تفاخر اعلام کرد«چین آماده است تا همراه با روسیه و سایر کشورهای عضو پیمان بریکس و سایر کشورها بر روی معیارهای نوین حاکمیتی پافشاری کند.» شی جینپینگ (Xi jinping)، رئیس‌جمهور چین، پیش‌ازاین در سال 2015 گفته بود:«درحالی‌که نیاز است به آزادی‌های بیان احترام بگذاریم، جهان  همچنین به ایجاد یک نظم فضای سایبری با پیروی از قوانین مرتبط نیز نیاز دارد.»
بریکس (BRICS)، پیمانی متشکل از کشورهای درحال‌توسعه اقتصادی است. چین، روسیه، هند، آفریقای جنوبی و برزیل اعضای این پیمان هستند. ایران، آرژانتین، ترکیه و افغانستان نیز تمایل به عضویت در این پیمان‌دارند.
سند سیاست جدید سایبری پکن، بیانگر تمایل روسای چین به رهبری جهانی و دیپلماسی بینابینی است. چین، حرکت دونالد ترامپ برای حذف روابط مالی موجود و شکل‌دهی به آنچه را خود ناسیونالیسم اقتصادی آمریکایی می‌نامد، به‌عنوان فرصتی برای رشد تأثیرگذاری خود و گسترش سیاست‌های کنترلی‌اش از یک‌سو و محدود ساختن بازار تجارت آزاد از سوی دیگر می‌بیند.
گفتمان حاکمیت سایبری که چین با سانسور گسترده اینترنت به آن فائق آمده است، منتقدان بسیاری دارد. منتقدان میگویند این رویکرد چین، آزادی بیان را تا پایین‌ترین درجه ممکن کاهش می‌دهد؛ اما مقامات چین این نظر را قبول ندارند و رویکرد خود را در سالهای اخیر در نشست‌های بین‌المللی مختلف بیان کرده‌اند و خواستار همکاری کشورهای درحال‌توسعه با چین برای گسترش حاکمیت اینترنتی در سراسر دنیا هستند تا در مقابل رویکرد غربی که توسط آمریکا با تفکرات لیبرال مدیریت می‌شود بایستند.
سانسور شدید چین، موسوم به «دیواره آتشین بزرگ»، حجم عمده ای از سایت‌های خبری و شبکه‌های مجازی خارجی را محدود کرده‌اند. دولت چین همچنین دست به جمع‌آوری اطلاعات خصوصی به اسم اجرای قانون کرده است و در این زمینه از قدرت پلیس نیز استفاده می‌کند. در ضمن هرگونه صحبت در رابطه با مسائل حساس مانند قیام میدان تیان آن من 1989، بلافاصله توسط دولت محدود می‌شود.
لانگ در این رابطه می‌گوید:« هر کشوری باید خود در رابطه با توازن آزادی بیان و نظم اجرایی را خودش تعیین کند و ما به این حق کشورها احترام می‌گذاریم.»
مقامات چینی معتقد نیستند که دنیا در یک نبرد تسلیحاتی همچون جنگ سرد سایبری است، اما سران نظامی دنیا نگران‌اند که چین در حال گسترش توانمندی‌های نبرد سایبری خود تحت عنوان نوسازی ارتش باشد. لانگ کشورهای مختلف را دعوت کرده است به‌جای رویارویی، یا یکدیگر به مذاکره بنشینند تا منافع مشترک برای هر دو طرف با اخلاق و احترام متقابل برآورده شود. اما از سوی دیگر، آمریکا بارها گفته است از اقدامات سایبری چین در هک تأسیسات نظامی این کشور خسته شده و حتی پنج مقام نظامی این کشور را به جرم دست داشتن در اقدامات سایبری علیه آمریکا مجرم شناخته است.

 

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.