about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

چین بر حاکمیت سایبری تاکید کرد

مقامات کشور چین اعلام نمودند که قصد قطع اینترنت جهانی و مسدود کردن دسترسی‌ها را ندارند.


به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به‌تازگی رئیس‌جمهور چین (Xi Jinping)، در نامه‌ای به کنفرانس سالانه اینترنت در چین اظهار داشت کشورش، درهای خود را در برابر اینترنت جهانی نمی‌بندد، اما حاکمیت سایبری، یک کلید اصلی در دیدگاه توسعه اینترنت در چین است.
این بیانیه توسط هانگ کامینگ (Huang Kunming) رئیس حزب کمونیست چین در جریان این کنفرانس خوانده شد. این کنفرانس در شهر ووژن (Wuzhen) در شرق چین برگزار گردید.

چندی پیش قوانین امنیت سایبری جدیدی در چین تصویب شد که بسیار سخت‌گیرانه بود؛ زیرا شرکت‌های خارجی را تحت‌فشار قرار داده و ملزم نموده که داده‌ها و اطلاعات کاربران چین را فقط در داخل این کشور ذخیره نمایند. ازاین‌رو گمانه‌زنی در ارتباط با قطع دسترسی به اینترنت جهانی در داخل چین افزایش پیداکرده بود.

حاکمیت سایبری به این معناست که کشوری بتواند اینترنت خود را بدون دخالت دولت‌های خارجی، مدیریت کند. ازجمله اقدامات چین در این عرصه می‌تواند به قانون ذخیره‌سازی داده‌های شرکت‌های خارجی در سرورهای داخلی چین اشاره کرد.
آکادمی مطالعات فضای سایبری چین می‌گوید این کشور باید تأسیس سیستم حاکمیت اینترنت جهانی و دموکراتیک را بهبود بخشد. همچنین اداره فضای سایبری چین اعلام کرد اقدامات جدید این کشور، شامل مانیتورینگ چت‌های خصوصی، استفاده از ابزارهای سانسور است که به‌منظور نظم اجتماعی و حفاظت از ارزش‌های سوسیالیستی است.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد