about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین(MIIT) تصمیم دارد کارگروهی برای تعیین استانداردهای فناوری متاورس تشکیل دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از رویترز، این در حالی است که دولت این کشور سعی دارد به یک تعیین کننده استاندارد جهانی برای فناوری جدید تبدیل شود.

وزارتخانه مذکور پیشنهاداتی برای تشکیل یک کارگروه متاورس را منتشر کرده است. طبق این پیش نویس متاورس یکی از ۹ بخش نوظهور فناوری است که چین باید برای آن استاندارد تعیین کند.

از سال ۲۰۲۱ میلادی متاورس به یکی از ترندهای داغ جهان تبدیل شده اما هنوز اجماعی درباره ویژگی آن ایجاد نشده است. در بیانیه MIIT آمده است: صنعت متاورس با چالش های متعددی روبرو است. بنابراین ضروری است که با ایجاد استاندارد و تهیه دستورالعمل توسعه صنعت مذکور را سالم و منظم حفظ کنیم.

همچنین در این متن اعلام شده صنعت متاورس با فقدان تعریف شفاف روبرو است و همین امر به برخی سرمایه گذاران و شرکت ها اجازه می دهد تا گمانه زنی هایی در بازار ترویج دهند.

MIIT همچنین متاورس را مجموعه ای یکپارچه از نوآوری مربوط به فناوری های نوین خواند. طبق گفته این وزارتخانه چین متاورس به نوآوری در مدل های کسب وکاری، فرصت های تجاری و همچنین رشد اقتصاد دیجیتال منجر می شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.