about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رئیس جمهور چین خواستار نوآوری بیشتر در زمینه فناوری های کلیدی و محصولات اصلی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، رئیس جمهور چین، شی جینپینگ (Xi Jinping)، در یک تور بازرسی از یک استان صنعتی بزرگ، اعلام کرد که این کشور باید نوآوری و اعتماد به نفس خود را در زمینه فناوری بیشتر نماید، تا بتواند در مقابل محدودیت هایی که ایالات متحده ایجاد کرده است،ایستادگی کند.

خبرگزاری دولتی شین هوا به نقل از شی جینپینگ در جریان بازدیدش از یک منطقه تولید فناوری پیشرفته در استان شرقی جیانگسو گزارش داد که چین باید ارتقا فناوری های کلیدی و محصولات اصلی را تسریع کند.

شی جینپینگ گفت: با توسعه سریع فناوری اطلاعات و ظهور فناوری‌های مخرب در هر زمان، لازم است یک پایه محکم در مسیر نوآوری ایجاد شود و به تحقق سطح بالای خوداتکایی در فناوری کمک کند.

درخواست شی جینپینگ برای تقویت نوآوری در زمینه فناوری در حالی مطرح میشود که تنش های آمریکا و چین بر سر نیمه رساناها که با جنگ تجاری دولت ترامپ آغاز شد، در حال حاضر ،تحت رهبری جو بایدن شدت گرفته است.

واشنگتن به دنبال مجموعه گسترده ای از کنترل های صادراتی در سال گذشته ،فروش ریزتراشه های هوش مصنوعی به چین را ممنوع کرد.

ایالات متحده همچنین در نظر دارد جریان سرمایه گذاری ها و دانش فنی خود را به شرکت های چینی فعال در زمینه نیمه رسانا های پیشرفته هوش مصنوعی و رایانش کوانتومی محدود کند.

شی جینپینگ برای حفاظت از توسعه بخش فناوری چین، به طور فزاینده ای خواستار خوداتکایی بیشتر و نیاز به دستیابی به پیشرفت های علمی شده است و حتی برای پیروزی در نبرد فناوری های کلیدی هسته ای و حفاظت از امنیت صنعتی چین، به شرکت های دولتی روی آورده است.

اوایل هفته جاری، چین به طور ناگهانی از کنترل صادرات دو فلز مورد استفاده در نیمه رساناها و خودروهای الکتریکی با هدف حفاظت از امنیت و منافع ملی خود خبر داد.

جانِت یِلن (Janet Yellen)، وزیر خزانه داری آمریکا در پکن به لی کیانگ (Li Qiang)، نخست وزیر چین گفت: آمریکا به دنبال یک رقابت سالم با چین براساس قوانین عادلانه است که به نفع هر دو کشور باشد.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.