about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کشور چین مدتی قبل زیردریایی خودمختاری را با موفقیت آزمایش کرده است که ظرفیت به کارگیری در صنایع نظامی را نیز دارد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ چین از سال‌ها قبل برخلاف احکام بین‌المللی، دریای جنوبی چین را بخشی از خاک خود به حساب می‌آورد و به تازگی زیردریایی‌های خودمختار پیشرفته‌ای را که از ظرفیت‌های نظامی نیز بهره می‌برند، در محدوده‌ی یاد شده آزمایش کرده است.

آکادمی علوم چین (Chines Academy of Sciences) زیردریایی‌های خود مختاری به نام «هاییا[fn]هاییا به معنی بال‌های دریا (Sea Wings) است.[/fn]» (Haiya) تولید کرد که از سطح انرژی بیشتری نسبت به نمونه‌های گذشته برخوردار است. از مهم‌ترین ویژگی هاییا می‌توان به قابلیت انتقال بدون تأخیر داده‌ها از زیرآب به سامانه‌های ارتشی اشاره کرد که آمریکا هنوز در حال آزمایش آن بوده و به آن دست نیافته است.

مقامات چین ادعا می‌کنند 12 عدد از بال‌های دریا را برای جمع‌آوری اطلاعات محیطی با موفقیت به دورترین نقطه‌ی دریای جنوبی چین ارسال کرده‌اند. این آزمایش در مارس 2017 انجام شد و زیردریایی‌ها با موفقیت به عمقی حدود 6.4 کیلومتر دست یافتند. این رکورد در گذشته با 5.17 کیلومتر در اختیار آمریکا قرار داشت.

چین در سال 2014 نیز موفق شده بود با استفاده از پوششی خاص نوعی باتری مقاوم در برابر فشار 60 تن آب را ایجاد کند تا دستاورد آن‌ها بیش از 1000 کیلومتر را در مدت 30 روز و بدون توقف طی کند.

عده‌ای از تحلیل‌گران توضیح دادند چین در گذشته نیز تعدادی جزیره‌ی مصنوعی را در دریای جنوبی چین ایجاد کرد که به سامانه‌های ارتباطی پیشرفته مجهز بوده و قابلیت شلیک موشک بهره می‌برند. همچنین این کشور در سال 2016 موفق شد یکی از زیردریایی‌های خودمختار آمریکایی را شناسایی و شکار کند. این افراد معتقدند بال‌های دریا جدیدترین اقدام چین برای تسلط بر این منطقه به حساب آمده و احتمال درگیری‌های نظامی بر سر منابع آن را به شدت افزایش می‌دهد.

با وجود اینکه در آزمایش انجام شده بال‌های دریا هیچ سلاحی حمل نکرده و تنها برای جمع‌آوری اطلاعات محیطی ارسال شده بود؛ اما به راحتی می‌توان تجهیزات نظارت و شناسایی را برای ردیابی دارایی‌های دشمن‌ها و رقیبان به آن اضافه کرد.

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.