about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

چین اتهامات مطرح‌شده توسط ناتو و اتحادیه اروپا مبنی بر فعالیت‌های مخرب سایبری این کشور را رد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نماینده ویژه چین در اتحادیه اروپا ضمن تکذیب حمله سایبری این کشور به نرم‌افزار اکسچنج مایکروسافت، گفت سیاسی‌کاری و انگ زدن نگرانی‌های امنیت سایبری را برطرف نمی‌کند.

در روزهای اخیر ناتو، اتحادیه اروپا و آمریکا ضمن اتهام‌پراکنی علیه چین مدعی شده بودند این کشور در سراسر دنیا فعالیت‌های سایبری مخرب انجام می‌دهد.

سخنگوی ویژه چین در اتحادیه اروپا با انتقاد از ادعاهای اتحادیه اروپا و ناتو گفت که این اظهارات بر اساس واقعیت‌ها نبوده بلکه گمانه‌زنی‌ها و اتهامات بی‌اساس بوده است. وی افزود چین همیشه مدافع جدی امنیت سایبری بوده و حملات سایبری که در داخل چین یا با استفاده از امکانات سایبری چین آغازشده باشد را سرکوب می‌کند.

این دیپلمات چینی در ادامه گفت:

سال هاست برخی از کشورها در غرب از مزایای فن‌آوری خود برای استراق سمع گسترده و بی‌رویه علیه کشورهای دنیا و یا حتی علیه متحدان نزدیک خود استفاده کرده‌اند. درعین‌حال، آن‌ها خود را به‌عنوان حافظ امنیت سایبری به رخ کشیده‌اند. آن‌ها به متحدان خود فشار می‌آورند تا محافل كوچكی ایجاد كنند و به‌طور مكرر به سایر كشورها در مورد مسائل امنیت سایبری حمله کرده و آن‌ها را لکه‌دار كنند. چنین رویه‌هایی ریاکاری غرب را کاملاً آشکار می‌کند.

وی همچنین خاطرنشان کرد:

چین تلاش‌های ناتو برای شکستن محدودیت‌های جغرافیایی با پوشش مسائل امنیت سایبری و اتهامات دروغین علیه این کشور را از نزدیک دنبال خواهد کرد.

این مأمور ویژه ادامه داد:

چین یکی از قربانیان اصلی حملات سایبری در سال‌های گذشته بوده است. بر اساس گزارش سالانه تیم واکنش اضطراری شبکه ملی و مرکز هماهنگی چین CNCERT/CC در سال 2020 حدود 5.31 میلیون میزبان در داخل چین توسط 52 هزار سرور خارجی کنترل می‌شدند. این امر به‌شدت به امنیت ملی، توسعه اقتصادی و اجتماعی و زندگی مردم چین آسیب زده است.

ازنظر تعداد میزبان‌های هک شده چینی سه منبع اصلی سرورهای خارجی، همه از کشورهای عضو ناتو هستند. این دیپلمات چینی از کشورهای مرتبط خواست اقدامات فوری برای تحقیق و جلوگیری از فعالیت‌های مخرب سایبری انجام دهند.

وی تأکید کرد:

سیاسی‌کاری و انگ زدن نگرانی‌های امنیت سایبری را برطرف نمی‌کند و فقط اعتماد و همکاری متقابل که جزء ضروریات رسیدگی به مسائل جهانی هستند را تضعیف می‌کند.

در سپتامبر گذشته، چین طرح ابتکاری جهانی در مورد امنیت داده را ارائه داد که طی آن كشورها باید در برابر فعالیت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطاتی كه باعث تخریب یا سرقت اطلاعات مهم زیرساخت‌های حیاتی سایر كشورها می‌شود بایستند.
تعدادی از سفارتخانه‌های چین، ازجمله در نروژ، انگلیس، کانادا و نیوزیلند، نیز بیانیه‌هایی را منتشر کرده و شایعات تحت هدایت آمریکا در مورد فعالیت‌های سایبری چین را رد کردند.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.