about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مخابراتی چاینا تله کام، در اقدامی نمادین، نخستین سیم کارت نسل پنجم را برای استفاده در گوشی‌های تلفن همراه، تولید کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان و به نقل از سی جی تی ان؛ اگر چه هنوز زیرساخت های لازم برای استفاده از سیم کارت یادشده در اکثر نقاط جهان ایجاد نشده، اما تولید سیم کارت یادشده نشانه ای از پیشرفت های جدی چین در حوزه مخابرات و همین طور همکاری های موفق شرکت های مخابراتی آن با یکدیگر محسوب می شود.

تولید این سیم کارت نسل پنجم حاصل همکاری شرکت های سوهوچاینا و چایناتله کام بوده و انتظار می رود پکن پایتخت چین اولین شهری باشد که استفاده از سیم کارت های یادشده در آن ممکن شود.

چاینا تله کام راه اندازی شبکه مخابراتی نسل پنجم را در شش نقطه مختلف چین آغاز کرده و در عین حال دو اپراتور عمده دیگر چینی به نام های چاینا یونیکام و چاینا موبایل هم از برنامه های متعدد خود در این زمینه خبر داده اند.

چاینا یونیکام در حال آزمایش یک گوشی هوشمند نسل پنجم بوده و چاینا موبایل هم از تست ترمینال های مخابراتی نسل پنجم در سال جاری مخابراتی خبر داده است. انتظار می رود تجاری سازی شبکه نسل پنجم در چین در نیمه اول سال ۲۰۱۹ ممکن شود.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.