about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

چین؛ در پی افزایش نظارت جهانی

چین اغلب متهم به اجرای کمپین‌های نظارتی و فعالیت‌های جاسوسی، نه فقط درباره شهروندانش، بلکه روی دولت‌های سراسر جهان است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ چین اغلب متهم به اجرای پویش‌های نظارتی و فعالیت‌های جاسوسی، نه فقط روی شهروندانش، بلکه بر دولت‌های سراسر جهان است. درحال حاضر، یک پایگاه اطلاعاتی تشخیص چهره جعلی، پیدا شده است که اتهامات علیه چین را تأیید می‌کند.

براساس این گزارش‌ها، ویکتور گویرز (Victor Gevers)، يك محقق امنيتي هلندی پایگاه اطلاعاتی حاوی جزئیات منحصر‌به‌فرد درباره تاكتيك‌هاي نظارتی و فناوری‌های مورد استفاده دولت چین را برای زیر فشار قرار دادن اقليت مسلمانان اویغور در این کشور فاش کرد.

گویرز گفت که پکن ماه‌ها است از پایگاه‌های داده تشخیص چهره، برای نظارت از راه دور روی اقلیت مسلمان اویغور در منطقه شین‌جیانگ استفاده می‌کند. این پایگاه داده، متعلق به شرکت چینی «SenseNets» است که تجزیه و تحلیل جمعیت و خدمات فناوری تشخیص چهره را به‌صورت تصویری فراهم می‌کند. شایان ذکر است که گویرز همان محققی است که پایگاه داده «MongoDB» را نیز فاش کرد. 

این پژوهشگر هلندی، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که پایگاه داده SenseNets حاوی اطلاعات حدود 2,565,724 کاربر و مختصات جی‌پی‌اس آن‌ها، نام‌های کاربری و اطلاعات حیاتی به عنوان بخشی از کارت‌های شناسایی است.

وی در توییتر نوشت:

این پایگاه اطلاعاتی، شامل پرونده بیش از 2.565.724 نفر با اطلاعات شخصی مانند شماره کارت‌های شناسایی (شماره و تاریخ انقضا، جنسیت، کشور، آدرس، تاریخ تولد، پاسپورت، کارفرما و موقعیت‌های ردیابی آن‌ها در 24 ساعت گذشته) با سوابق حدود 6.680.348 نفر است.

به علاوه محقق هلندی، پروفایل‌هایی حاوی اطلاعات مربوط به اسامی، شماره کارت شناسایی، جنسیت، ملیت، تاریخ انقضا، آدرس محل سکونت، عکس، تاریخ تولد و اطلاعات استخدامی را پیدا کرد. درحالی که پایگاه داده، شامل فهرستی از ردیاب‌ها است، مختصات جی‌پی‌اس افراد نیز وجود دارد. این ردیاب‌ها، موقعیت دوربین های عمومی را – که از آن‌ها فیلم‌های ارزیابی گرفته شده – ارائه می‌دهند و عناوین توصیفی مرتبط با ردیاب‌ها وجود دارند.

به عنوان مثال، در برخی مکان‌ها مانند: مسجد، ایستگاه پلیس، هتل، رستوران، کافی نت و مکان‌های عمومی مشابه، به‌طور معمول دوربین‌های نظارتی نصب می‌شوند. گویرز نیز معتقد است که پایگاه داده، مرتباً به‌روز می‌شود. تنها در عرض 24 ساعت، حدود 6.7 میلیون مختصات جی‌پی‌اس به پایگاه داده افزوده شده است. 

بخش عجیب این است که استفاده از چنین فن‌آوری پیشرفته‌ای با میلیاردها دلار هزینه، برای نظارت بر جامعه‌ای استفاده می‌شود که اکنون در اقلیت قرار دارد و هیچ تهدید واقعی برای امنیت چین محسوب نمی‌شود. 

هیچ شکی وجود ندارد که این بزرگ‌ترین دستگاه نظارتی است که دولت چین برای وارسی اهداف خود به کار می‌گیرد. این نظارت دقیق، تقریباً تمام جنبه‌های زندگی اقلیت مسلمان اویغور را ردیابی می‌کند.

به گفته کارشناسان، چین به‌طور قطعی نقض حقوق اقلیت‌ها را -حتی با وجود فاش شدن پایگاه داده- انکار می‌کند و این تصویر بزرگ‌تری از نحوه عملکرد سیستم نظارت پکن، علیه این اقلیت مسلمان است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد