about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

چین؛ ابرقدرت سایبری در 2050

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ چین در پی تحقق رؤیای تبدیل شدن به ابرقدرت سایبری جهان، یک طرح اطلاعاتی ملی مطرح کرده که متعهد می‌شود یک سامانه سایبری تسخیرناپذیر تا سال 2050 راه‌اندازی شود. این سامانه با همکاری گروهی از شرکت‌های چندملیتی در سطح شبکه جهانی ارتباطات موبایلی تحقق خواهد یافت.
اما هنگ‌کنگ در راه کمک به چین برای تبدیل شدن به ابرقدرت اینترنتی با چالش‌هایی روبه‌رو است. چین در تلاش برای تبدیل شدن به طرح چین بزرگ علاقه زیادی به توسعه فن‌آوری داخلی دارد ولی این توسعه با طرح‌های امنیتی فضای سایبری در چین همخوانی ندارد. از آنجایی که چین یکی از سخت‌گیرترین کشورها در اجرای قوانین سایبری است، برای اجرای پروژه جهانی اینترنت و همچنین اجرای بازار آزاد اقتصادی با مشکل مواجه شده است.
چین همچنان درهای خود را به روی وبگاه‌های زیادی مانند گوگل، فیس‌بوک و توییتر بسته نگاه داشته است و اجازه فعالیت به اپراتورهای مخابراتی خارجی نمی‌دهد. در همین حال ملت خواهان به دست آوردن بهترین فناوری در جهان هستند. ژوانگ رانگ ون، معاون اداره فضای مجازی عنوان کرد که فناوری اطلاعات و ارتباطات تنها وسیله تقویت چین نیست بلکه موضوع وضعیت ملت چین در یک بستر تاریخی نیز اهمیت دارد. وی در این باره افزود: «ما فرصت‌های خود را در انقلاب صنعتی از دست داده‌ایم... ما هرگز نباید در پشت دور جدید رقابت‌ها قرار داشته باشیم.»
چین با درآمد 11 تریلیون یوان در سال گذشته توانسته عنوان بزرگ‌ترین دارنده صنایع اطلاعات و الکترونیک را در جهان، به خود اختصاص دهد. هم‌اکنون اینترنت همه شهرها و 95 درصد از وستاهای این کشور را پوشش می‌دهد. بااین‌حال هنوز به عنوان ابرقدرت فضای سایبری شناخته نشده است.
این برنامه جامع که به عنوان یک خط مشی در سیاست‌گذاری‌های آینده عمل خواهد کرد، یک سند گام‌به‌گام چشم‌انداز «حاکمیت فضای مجازی» نیز هست که رئیس‌جمهور چین سال گذشته در انجمن بزرگ اینترنتی از آن سخن به میان آورد. طبق این برنامه، چین در سال 2020 باید در برخی فناوری‌های کلیدی در اطلاعات و ارتباطات، پیشگام باشد. پیشرفت فناوری 5G نیز هم‌زمان با این طرح انجام خواهد شد.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.