about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

چهار کشور از جاسوسی NSA معاف می باشند

ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی، در افشاگری جدید خود اعلام داشت که  NSA در حال جاسوسی از 193 کشور جهان است و فقط چهار کشور انگلیس، نیوزلند، استرالیا و کانادا از این جاسوسی‌ها معاف می باشند. علت این موضوع، همکاری های نزدیک اطلاعاتی این چهار کشور با آمریکا و تشکیل گروهی موسوم به پنج چشم (Five Eyes) برای تبادل اطلاعات جاسوسی است.

حکم یاد شده توسط دادگاه نظارت اطلاعاتی خارجی آمریکا در سال 2010 صادر شده وثابت می کند که دولت آمریکا به طور کامل مدافع تخلفات و جاسوسی‌های NSA بوده است. در بخشی از این حکم جاسوسی از شرکت های آمریکایی و ارتباطات آنها با طرف های ثالث در داخل و خارج آمریکا مجاز دانسته شده، اما این در حالیست که NSA تنها برای فعالیت های اطلاعاتی در خارج از آمریکا تاسیس شده است.

علاوه بر این 193 کشور، بسیاری از نهادهای بین المللی از جمله بانک جهانی، آژانس بین المللی انرژی هسته ای، اتحادیه اروپا، صندوق بین المللی پول و حتی عده ای از سیاستمداران و شخصیت های شناخته شده و روزنامه نگاران و اساتید شناخته شده دانشگاهی نیز هدف جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا قرار داشته اند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.