about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

چهارمین دوره آموزش جامع اینترنت اشیا (IoTWay 4)

دوره آموزش جامع اینترنت اشیا (IoTWay 4) توسط مرکز تحقیقات اینترنت اشیا در آذرماه سال جاری برگزار می‌گردد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اینترنت اشیا در مدت‌زمان کمی توانسته است توجه بسیاری از افراد و صنایع را به خود جلب نماید تا آنجا که دیگر در حد یک مفهوم نوین باقی نماند وهم اکنون حضور آن در زندگی ما بسیار ملموس است؛ اما وقتی صحبت از پیاده‌سازی و اجرای آن در یک حوزه صنعتی به میان می‌آید مسائلی چون برنامه‌ها و حجم وسیعی از داده‌ها و اطلاعات در حوزه موردنظر مطرح می‌شود.

در این دوره مهارت محور علاوه بر تدریس سرفصل‌های اصلی، سناریوهای هوشمند سازی در زمینه‌های صنعت، خانه، شهر، سلامت، کشاورزی و محیط‌زیست هوشمند به‌صورت عملی و گروهی توسط شرکت‌کنندگان اجرا خواهد شد و از نزدیک مفهوم هوشمند سازی را درک خواهند کرد. در این دوره، متقاضی درک عمیق‌تری از فنّاوری بلاک چین و تأثیراتی که در تغییر مشاغل و بازار و کسب‌وکارها و نیاز مشتریان دارد و همچنین ارتباط آن با سایر فن‌آوری‌های در حال ظهور مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا خواهید داشت.

مرکز تحقیقات اینترنت اشیا با همکاری وزارت نیرو (ساتبا) در نظر دارد هم‌زمان با دوره آموزش جامع اینترنت اشیا نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان را برگزار نماید؛ که استارتاپ های فعال اینترنت اشیا و شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق این حوزه می‌توانند برای ارائه محصول خود در این نمایشگاه از طریق سایت مرکز تحقیقات اینترنت اشیا ثبت‌نام کنند. هزینه ثبت‌نام برای ده شرکت اول رایگان است.

سرفصل‌های دوره:

- شناخت اینترنت اشیا و معماری آن

- سخت‌افزارهای کاربردی اینترنت اشیا

- هوش مصنوعی و پلتفرم اینترنت اشیا

- کاربردهای اینترنت اشیا

- استانداردها، پروتکل‌ها و امنیت اینترنت اشیا

- تجاری‌سازی اینترنت اشیا

- بلاک چین و ارزهای دیجیتال

(به همراه اجرای سناریوهای هوشمند سازی به‌صورت عملی و گروهی)

در این دوره به شرکت‌کنندگان گواهی معتبر از مرکز تحقیقات اینترنت اشیا ایران اعطا خواهد شد. هم‌اکنون این امکان برای اشخاص و یا شرکت‌ها و سازمان‌های علاقه‌مند فراهم است تا در صورت تمایل به برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری، از طریق ایمیل info@iotiran.com و یا تلفن 02177199154 با مرکز ارتباط برقرار نمایند.
 

Paragraphs
چهارمین
چهارمین دوره آموزش جامع اینترنت اشیا (IoTWay 4)
تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.