about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

مردی با چسباندن 68 عدد گوشی آیفون به قسمت هایی از بدنش قصد قاچاق آنها را به چین داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،مردی با چسباندن گوشی موبایل به قسمت هایی از بدنش و پنهان کردن آنها در زیر لباس، اقدام به قاچاق 68 گوشی آیفون از طریق بندری در چین کرد.

این مرد که در 31 ژوئیه توسط مقامات بندری در چینگمائو چین دستگیر شد، تلاش کرده بود تا حجم انبوهی از آیفون‌ها را بدون اظهارنامه از گمرک خارج کند .

با این حال، مقامات چین،متوجه غیر عادی بودن این مرد و لباسهای او شدند. چسباندن 68 گوشی آیفون باعث شده بود تا این مرد قاچاقچی به‌طرز غیرمعمولی راه برود.

در بازرسی این مرد، 68 گوشی آیفون کشف شد که با نوار چسب به کمر، شکم و ساق پا بسته شده بودند. از پلاستیک نازک و نوار بسته بندی برای ثابت نگه داشتن آیفون در قسمت های داخلی و خارجی پاهای فرد استفاده شده بود.

تاکنون گزارش‌های مشابه زیادی از قاچاقچیان چینی منتشر شده است که به‌طور مخفیانه تلاش کرده‌اند اقلامی را برای فروش در بازار سیاه یا فروش آنلاین قاچاق کنند .

اخیراً در گزارش دیگری گفته شده بود که یک قاچاقچی با 420  حافظه SSD متصل به بدنش در چین دستگیر شد.در سال 2017، زنی به دلیل قاچاق 102 آیفون و 15 ساعت مچی دستگیر شد. در سال 2015 نیز مردی در مرز هنگ کنگ دستگیر شد که قصد داشت 94 آیفون را به سرزمین چین قاچاق کند که به طور مشابه با نوار و بسته بندی به بدنش متصل شده بودند.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.