about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

از کار افتادن تیک تاک حالا پرسش برخی کاربران است چرا که اپلیکیشن تیک تاک طی روزهای اخیر برای کاربران ایرانی به طور کامل از کار افتاده است.

به گزارش کارگوه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ این اپلیکیشن شبکه اجتماعی چینی که به تازگی رشد قابل توجهی در جهان داشته روی ساخت ویدیوهای کوتاه توسط کاربران تمرکز دارد و در کشورهای مختلف در حال رشد و رقابت با اینستاگرام است. حتی هفته پیش فوربز اعلام کرد که گوگل در پی خرید یک اپلیکیشن ویدیویی برای رقابت با تیک تاک است.

هیچ گاه به طور رسمی مسدودسازی تیک تاک در ایران اعلام نشده اما با توجه به اینکه بدون فیلترشکن دسترسی به آن امکان پذیر نبود برخی معتقدند که این اپلیکیشن اساسا از داخل مسدود شده هست.

برخی کاربران در شبکه‌های اجتماعی اما می‌گویند که طی سه روز اخیر تیک تاک حتی با فیلترشکن هم در دسترس نبوده و به نظر می‌رسد که اساسا با مشکل از سوی خود سرورهایش هم مواجه است.

نقشه Downdetector نشان دهنده بروز اشکال در شبکه تیک تاک در برخی نقاط جهان از جمله تا حدودی در ایران است.

با این حال فعلا پرسش درباره  دلایل از کار افتادن تیک تاک به سختی به جواب دقیقی می‌رسد.

رشد سریع تیک تاک در جهان

تیک‌ تاک ظرف دو سال توانست خود را به جایگاهی برساند که اکنون از آن به عنوان رقیبی برای نت‌فلیکس، یوتیوب، اسنپ‌چت و حتی فیس‌ بوک یاد می‌کنند.

این اپلیکیشن توانست در بیش از 150 کشور دنیا که به 75 زبان صحبت می‌کنند، بیش از یک میلیارد دانلود را برای خود ثبت کند. با کمک این اپلیکیشن، کاربران می‌توانند ویدیوهای کوتاه خود را در حالت‌ها و با افکت‌های مختلف تهیه کرده و در شبکه‌های اجتماعی با دیگر کاربران جهانی به اشتراک بگذارند.محیط کار با این نرم‌افزار به گونه‌ای طراحی شده که نیازی به ترجمه ندارد و استفاده از آن بسیار آسان است. این ویژگی، برک برنده تیک‌ تاک در مقایسه با نرم‌افزارهای مشابه چینی همانند وی‌ چت و یا تنسنت محسوب می‌شود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد