about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

پرینت پیام‌های پنهانی و عجیب‌وغریب روی هزاران کنترلر آکیلس تاچ سروصدای زیادی را به راه انداخته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ این دیوایس ها برای کنترل و ناوبری هدست آکیلس مورد استفاده قرار می‌گیرند اما روی تعدادی از آن‌ها پیام‌هایی نظیر «ماسون ها اینجا بودند»، «اینجا اجاره داده می‌شود» یا «برادر بزرگ‌تر شما را تحت نظر دارد» چاپ شده است. بااین‌حال «نیت میشل»، از مؤسسان آکیلس مدعی شده که این پیام‌ها سهواً روی هزاران کنترلر آکیلس تاچ چاپ‌شده‌اند:

متأسفانه پیام‌های پنهانی که برای نمونه‌های اولیه طراحی شده بود به هزاران نسخه از کنترلرهای اصلی راه پیداکرده‌اند. هرچند غافلگیر کردن با پیام‌های مخفیانه را تحسین می‌کنم اما این کار در مورد کاربران نامناسب بود و باید پیام‌ها پاک می‌شدند. یکپارچگی و کارایی سخت‌افزار دستگاه در مخاطره قرار نگرفته و مشکل رفع شده بنابراین این اتفاق دیگر رخ نخواهد داد.

این نوشته‌ها قرار بود تنها به نسخه‌های اولیه راه پیدا کنند اما یک اشتباه باعث شده روی یکی از اجزای داخلی کنترلر تاچ به نام «فلکس» هم چاپ شوند؛ بااین‌حال فیس‌بوک در گفتگو با «بیزینس اینسایدر» تأکید کرده که قصد تعویض آن‌ها را ندارد. این کنترلرها همراه با هدست های کوئست و ریفت عرضه خواهند شد و هنوز به دست مشتریان نرسیده‌اند اما سرانجام به بازار عرضه خواهند شد.

یکی از سخنگویان فیس‌بوک اعلام این اشتباه از سوی کمپانی سازنده را مصداق شفافیت با کاربران عنوان کرده است. البته بعید نیست که این کار یک سیاست بازاریابی هم باشد چراکه فیس‌بوک شدیداً به دنبال گسترش کسب‌وکارش در حوزه واقعیت افزوده و مجازی بوده و قرار است بعد از مدت‌ها انتظار هدست مستقل کوئست را عرضه کند.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.