about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

فناوری چاپگرهای سه‌بعدی که با زیست‌مواد می‌توانند بافت‌های مبتنی بر سلول‌های زنده را تولید کنند، توسط یک شرکت فناور داخلی بومی سازی شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،مجموعه فناور ایده کاران سه‌بعدی شریف با نقش آفرینی فعالان حوزه‌های مهندسی مکانیک، الکترونیک، نرم‌افزار، زیست‌مواد، سلولی و مولکولی بر روی ساخت چاپگرهای سه‌بعدی زیستی فعالیت می‌کند و زمینه را برای تولید چاپگرهای زیستی آغاز کرده است.

در این مجموعه فناور برای نخستین بار چاپگر سه‌بعدی زیستی بر پایه نیوماتیک با قابلیت چاپ سلول‌های زنده در محیط تمیز طراحی و توسعه داده شد که به کمک آن می‌توان بافت‌های مصنوعی را با دقت و سرعت بالا تولید کرد.
هم اکنون نمونه‌های تجاری این دستگاه در حال فعالیت در مراکز پژوهشی و ارائه خدمت به استادان و دانشجویان حوزه مهندسی بافت و پزشکی بازساختی است. با ارائه این محصول به محققان و فعالان فناور، زمینه تولید فرآورده‌های پرکاربرد در حوزه زیستی و سلامت فراهم می‌شود.

برخورداری از قابلیت‌های نمونه خارجی

مدل‌های مختلف این دستگاه با استفاده از قطعه‌ها و قابلیت‌های مختلف، از قابلیت چاپ انواع هیدروژل حاوی سلول، بایومتریال‌های کامپوزیت حاوی پلیمرهای زیست‌تخریب‌پذیر و ترکیبی از هردو عنصر را دارد. با بهره‌گیری از این دستگاه بافت‌های مصنوعی مورد نظر خود را با اهداف گوناگون ایجاد کرده و مورد تست و بررسی قرار دهند.
این دستگاه با قابلیت کنترل دما از صفر تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد این امکان را می‌دهد که طیف وسیعی از مواد را به چاپ برساند. قابلیت‌های لینک کردن با استفاده از نور فرابنفش این چاپگر با استفاده از دو منبع نور، قدرت بالا را در محدوده طول موج ۳۶۵ و ۴۰۵ نانومتر ارائه می‌کند. دستگاه به گونه‌ای ساخته شده که جابه‌جایی آن آسان است و می‌توان آن را به مکان‌های خاص انتقال داد.
فعالان فناور این شرکت، قابلیت و جابه‌جایی بستر دستگاه را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند که بتواند با دقت 5 میکرون در هر جهت حرکت کند. چاپگر زیستی با قابلیت چاپ پلیمرها و هیدروژل‌ها در محیطی بدون آلودگی و ذرات معلق، می‌تواند راه را برای چاپ سلول هموار کند.

این شرکت با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری محصول خود را توسعه داده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد