about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

چالش‌های رگولاتوری اینترنت اشیاء

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اتحادیه جهانی مخابرات در این گزارش سرمایه‌گذاری برای تکمیل پوشش شبکه‌های باند پهن را ضروری دانست اما درعین‌حال خواستار توجه نهادهای تنظیم مقررات (رگولاتورهای مخابراتی) به موضوع اینترنت اشیا و تنظیم مقررات برای مواجهه با چالش‌های آن در سال‌های آتی شد چراکه توسعه سریع اتصال تجهیزات به شبکه در صورت عدم توجه رگولاتورها می‌تواند چالش‌هایی را برای کشورهای توسعه‌یافته و درحال‌توسعه فراهم سازد.

در سال‌های آینده موج توسعه IoT بیشترین تأثیرات اجتماعی را خواهد داشت و مخصوصاً در چهار حوزه شهرهای هوشمند، شبکه‌های مدیریت هوشمند برق و آب، سلامت هوشمند و خوردوهای متصل به شبکه، سرمایه‌گذاری و توسعه سریع‌تری را در دنیا شاهد خواهد بود.

مشکلات مربوط به اتصال متقابل میان حس‌گرها و شبکه‌ها با یکدیگر، چالش مربوط به آدرس‌دهی و نامبرینگ ازجمله به دلیل محوریت شماره‌های سیم‌کارت‌های تلفن همراه برای کاربردهای M2M ، توجه به مقررات حریم خصوصی و استفاده از داده‌های عظیمی که در اثر این شبکه‌ها و خدمات ایجاد می‌شود، مسئله رقابت میان اپراتورهای شبکه‌ها و ارائه‌دهندگان خدمات و استفاده بهینه از طیف فرکانسی آزاد و نیازمند به اخذ مجوز به دلیل محدودیت و فشار روزافزون به رگولاتورها جهت آزادسازی طیف فرکانسی، از مهم‌ترین مواردی است که نهادهای تنظیم مقرراتی در حوزه ارتباطات باید بدان‌ها توجه نمایند.

در پایان این گزارش به نقش مهم نهادهای تنظیم مقررات در توسعه اینترنت اشیاء به‌عنوان نسل بعدی توسعه کاربردهای مبتنی بر اینترنت و پذیرش آن در جامعه اشاره‌کرده است و از آن‌ها خواسته تا با رصد دقیق تحولات مقررات لازم و نظارت مؤثر را برای تضمین شرایط لازم و مناسب برای رشد و تحول بازار مخابراتی در سال‌های آتی از طریق توسعه IoT فراهم سازند.

موضوع اینترنت اشیاء در سال‌های اخیر در کنفرانس‌ها و مجامع بین‌المللی پس از انقلاب رشد تلفن همراه، مهم‌ترین تحول سال‌های آینده در حوزه ارتباطات یاد می‌شود و انتظار می‌رود تا سال 2020 بااتصال حداقل 50 میلیارد دستگاه به اینترنت، تأثیرات اجتماعی ـ اقتصادی شگرفی را در جامعه بر جای بگذارد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.