about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

پیک هوایی والمارت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ والمارت برای انجام این آزمایش‌ها از پهپادهای ساخته شده توسط شرکت چینی «Technology SZ DJI» استفاده خواهد کرد. این شرکت قصد دارد مانند آمازون از پهپادها برای بررسی میزان موجودی و رساندن بسته‌های پستی به خانه‌ها استفاده کند.
دن توپورک (Dan Toporok)، سخنگوی شرکت والمارت، اعلام کرد این شرکت آماده‌ی آزمایش پهپادها و تنظیم مقررات استفاده از آن‌ها است.
توپورک گفت: «پهپادها از ظرفیت بسیار بالایی برای اتصال شبکه‌ی حمل‌ونقل بین فروشگاه‌ها، خرده‌فروشی‌ها و ناوگان‌های حمل‌ونقل برخوردار هستند. پهپادهای والمارت توانایی پرواز در فاصله‌ی 8 کیلومتری را دارند و این نوع خذمات برای مردم جالب است.»
یافتن راهی مؤثر برای رساندن سفارش مشتریان اهمیت ویژه‌ای دارد. اگر شعبه‌های آمازون و والمارت در آمریکا یا هر شرکت دیگری در این کشور بخواهد برای نقل و انتقال کالاهای خود از پهپاد استفاده کند نیاز به دریافت مجوز از اداره‌ی هوانوردی فدرال آمریکا(1FAA) دارد. این شرکت‌ها نیاز دارند برای استفاده از پهپادها در کارهای تجاری، آن‌ها را با یک نام مشخص و واقعی در اداره‌ی هوانوردی آمریکا ثبت کنند. همچنین به علت زیاد شدن درخواست برای استفاده از پهپاد، این سازمان در حال تنظیم قوانین جدیدی برای استفاده از آن‌ها است.

___________________________

1 - Federal Aviation Authority

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.