about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آژانس امنیت ملی و وزارت امنیت داخلی امریکا دانشگاه‌ بینگهمتون نیویورک را به‌عنوان یکی از مراکز عالی ملی در زمینه تحقیقات سایبری معرفی کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ محافظت از زیرساخت‌های اطلاعاتی آمریكا و حریم خصوصی داده‌ها به‌ویژه در دهه گذشته به نگرانی‌های اساسی دولت امریکا تبدیل‌شده است در همین راستا دانشگاه بینگهمتون (Binghamton) آماده است تا نقش بیشتری در مقابله با این تهدیدات ایفا كند.

در ماه ژوئن امسال آژانس امنیت ملی و وزارت امنیت داخلی امریکا دانشگاه بینگهمتون را تا سال 2025 به‌عنوان یکی از مراکز عالی ملی دانشگاهی در زمینه تحقیقات سایبری معرفی کرد.

مرکز تضمین اطلاعات و امنیت سایبری (CIAC)، یک مرکز تحقیقاتی در دانشگاه بینگهمتون است که همسو با دیگر قسمت‌های تحقیقاتی این دانشگاه انجام‌وظیفه می‌کند. مرکز تضمین اطلاعات و امنیت سایبری از دانشکده‌های علوم کاربردی و مهندسی واتسون (Watson School of Engineering and Applied Science)، دانشکده علوم و هنر هارپر (Harpur College of Arts and Sciences)، دانشکده مدیریت، دانشکده جامعه و روابط عمومی و دانشکده پرستاری و علوم بهداشتی دکر (Decker College of Nursing and Health Sciences) تشکیل‌شده است.

جیلیان کورسیو (jillian Curcio)، مدیر مرکز عالی ملی دانشگاهی در زمینه تحقیقات سایبری در نامه‌ای به آژانس امنیت ملی اظهار داشت:

توانایی شما در پاسخگویی به مطالبات فزاینده از این برنامه، به مردم کمک می‌کند تا به‌خوبی از زیرساخت‌های اطلاعات ملی محافظت کنند.

سریهاری (Srihari) رئیس دانشکده واتسون از تلاش‌های پروفسور پینگ یانگ (Ping Yang) مدیر مرکز تضمین اطلاعات و امنیت سایبری و سایر اعضای هیئت‌علمی دانشگاه مرکز عالی ملی دانشگاهی در زمینه تحقیقات سایبری قدردانی کرد.

سریهاری در ادامه افزود:

دانشکده ما به کسب شهرت بین‌المللی برای تحقیقات سخت‌کوشانه و عالی بودن ﺁکادمیک خود ادامه می‌دهد. ما بسیار مفتخریم که مرکز عالی علمی در تحقیقات سایبری هستیم و می‌دانیم که پروفسور یانگ و همکارانش متعهد به حفظ امنیت داده‌ها هستند.

دانشگاه بینگهمتون برای تبدیل‌شدن به یک مرکز عالی ملی دانشگاهی در زمینه تحقیقات سایبری باید یک برنامه کاربردی 200 صفحه‌ای فشرده را تکمیل می‌کرد که حاوی اطلاعات مربوط به تحقیقات امنیت سایبری، رزومه اعضای اصلی هیئت‌علمی، کمک‌هزینه‌های تحقیقاتی، گواهی پیشرفته در برنامه امنیت سایبری و موارد دیگر بود. نامه‌های گوناگونی نیز با کمک مری بت کورتین (Mary Beth Curtin) معاون انجمن تحقیقات، مایکل جیکوبسون (Michael Jacobson) معاون توسعه تحقیقات و وایی منگ (Weiyi Meng) رئیس بخش علوم رایانه‌ای ارسال گردید.

پینگ یانگ طی اظهاراتی عنوان کرد:

این انتخاب نشان می‌دهد که دانشگاه بینگهمتون یک برنامه آکادمیک قوی در تحقیقات امنیت سایبری دارد. این دانشگاه همچنین برای دانشکده‌ها و دانشجویان ما در زمینه امنیت سایبری کمک‌های مالی و فرصت‌های بورس تحصیلی فراهم می‌آورد. اکنون ما واجد شرایط واگذاری کمک‌های مالی بزرگ وزارت دفاع و بنیاد ملی علوم امریکا هستیم. من همچنین امیدوارم این انتخاب، دانشجویان بیشتری را جذب برنامه امنیت سایبری ما کند.

یانگ پس از اخذ مدرک دکترای خود در دانشگاه SUNY Stony Brook، در سال 2006 وارد دانشگاه بینگهمتون شد. او اولین دوره امنیت سایبری در بخش علوم رایانه‌ای در دانشگاه بینگهمتون را راه‌اندازی کرد.

وی در ادامه افزود:

در حال حاضر افراد بیشتری از رایانه و اینترنت استفاده می‌کنند. کودکان نیز از اینترنت استفاده می‌کنند به‌خصوص در دوران همه‌گیری ویروس کرونا؛ بنابراین آموزش دانش آموزان و اعضای جامعه در مورد تهدیدات سایبری احتمالی و چگونگی مقابله با این تهدیدات ضروری‌تر شده است.

پینگ یانگ در انتها خاطرنشان کرد:

اهداف اصلی ما کاهش آسیب‌پذیری در زیرساخت‌های اطلاعاتی ایالات‌متحده با ارتقاء آموزش عالی و تحقیق در زمینه دفاع سایبری و تربیت متخصصان دفاع سایبری است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.