about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

پیش بینی جرایم به وسیله فناوری در انگلیس

پلیس انگلیس قصد دارد با استفاده از فناوری‌های نوین زمان و مکان وقوع جرم را پیش بینی و به این ترتیب از آن جلوگیری کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از ایندپندنت، به همین دلیل تحقیقی در این باره به نام «ردیابی پیش بینی جرم» نوشته شده است. انسیستو مطالعات امنیتی و دفاعی رویال یونایتد(RUSI) گزارشی درباره استفاده از اطلاعات کلان توسط نیروهای پلیس منتشر کرده است. طبق این گزارش نیروی پلیس انگلیس از هم اکنون به مخازن عظیم اطلاعات دسترسی دارد اما هنوز راه های استفاده از آن را نمی داند.

به گفته الکساندر بابوتا اکنون بیش از یک دهه است ابزارهای پیش بینی جرم و جنایت در انگلیس وجود دارد اما فقط بخشی از نیروهای پلیس از آن استفاده کرده اند.

این نرم افزار بسیار ساده است و با توجه به نوع جرم، مکان و تاریخ آن نقشه ای از نقاط احتمالی وقوع احتمالی جرم مشابه ایجاد می کند. استفاده از اطلاعات کلان برای پیش بینی وقوع جرم  ۱۰ برابر دقیق تر از روش های تصادفی پیش بینی جرم است.

استفاده از این فناوری فقط مختص انگلیس نیست. هم اکنون نیروی پلیس در آمریکا از این نوع فناوری استفاده می کنند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.