about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

پیش‌نویس قانون جرائم سایبری آفریقای جنوبی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دادگستری آفریقای جنوبی پیش‌نویس قانون جرائم سایبری و امنیت سایبری را برای دریافت نظرات عموم مردم منتشر کرد. برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که جرائم سایبری رو به فزونی است و سالانه بیش از یک میلیارد رند (واحد پول آفریقای جنوبی) در این کشور خسارت می‌آفریند؛ بنابراین تصویب چنین پیش‌نویس ای می‌تواند نقطه‌ی عطفی برای ایجاد امنیت ملی در آفریقای جنوبی باشد. در این راستا دولت این کشور در تلاش است تا با تمهیداتی به‌طور مؤثر با جرائم سایبری مبارزه کند و همچنین قصد دارد مواردی را که به امنیت سایبر مربوط می‌شوند و این موارد بر روی دولت و بخش تجاری اثر می‌گذارد، موردتوجه قرار دهد.
هدف این پیش‌نویس، ایجاد یک چارچوب منسجم امنیت سایبر برای تشخیص مشکلاتی است که برای مبارزه با جرائم سایبری وجود دارند. به‌علاوه این پیش‌نویس، جرائم سایبری را مشخص و مجازات آن‌ها را تعیین می‌کند. از نکات دیگر این پیش‌نویس تعیین حوزه‌ی قضایی برای تحقیق و پیگیری جرائم سایبری است. در این پیش‌نویس بر روی همکاری‌های بین‌المللی برای تحقیق در مورد جرائم سایبری نیز تأکید می‌کند. تنظیم ابعاد نظارتی مرتبط با جرائم سایبری از دیگر نکات این پیش‌نویس است.
گفتن این مطلب خالی از لطف نیست که قاره‌ی آفریقا از مناطقی است که از ناحیه‌ی جرائم سایبری خسارات زیادی می‌بیند. به‌عنوان‌مثال، وزارت اطلاعات کنیا اخیراً اعلام کرد سالانه حدود بیست میلیون دلار به دلیل جرائم سایبری به این کشور خسارت وارد می‌شود. درحالی‌که کنیا ازجمله کشورهای آفریقایی محسوب می‌شود که پیشرفت‌هایی درزمینه‌ی سایبر داشته است.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد