about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

پیش‌بینی پیروزی روسیه در جنگ سایبری آینده

موسسه سایبری نیروی زمینی آمریکا در وست پوینت، بروشوری علمی-تخیلی برای آموزش تهدیدات جنگ الکترونیک در صورت اتحاد رومانی و مولداوی، به‌عنوان خط قرمزی برای روسیه، تهیه کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در این کتاب، سال 2027 تصور شده است که در آن، تانک‌های روسیه از ترانسنیستریا به سمت مولداوی در حرکت‌اند تا از اتحاد آن‌ها با رومانی جلوگیری کنند؛ درحالی‌که نیروهای ناتو آماده حمله هستند و بدین‌صورت یک درگیری تمام‌عیار شروع می‌شود. بر اساس کتاب کمدی موسسه سایبری نیروی زمینی، روسیه در آینده باهدف تانک‌های بدون سرنشین، حمله سایبری ترتیب می‌دهد. نقاشی‌های گرافیکی در بروشور نشان می‌دهند که نیروهای ناتو از هک شدن سیستم‌هایشان اطلاعی ندارند و درنتیجه فرماندهی سایبری روسیه موج دوم حملات را آغاز کرده و تانک‌ها را به‌کلی از کار می‌اندازد.

یکی از نقاشی‌ها در کتاب موسسه سایبری نیروی زمینی آمریکا نشان‌دهنده دستور حمله توسط سرگئی شویگو (Sergei Shoigu)، وزیر دفاع روسیه، می‌باشد که هنوز هم در سال 2027 در سمت خود باقی مانده است.

بر اساس این کتاب، نیروهای ناتو کاملاً کنترل تانک‌ها را از دست داده‌اند و حملات سایبری به نظر فاجعه‌بار می‌آید. سربازان روسی با کلاه‌هایی به سبک شوروی با یک ستاره قرمز در پشت، به‌سرعت در کنسولگری آمریکا جمع می‌شوند. تانک‌های روسی وارد شهر شده و سفارت آمریکا را اشغال می‌کنند. البته در این کتاب به نام این شهر اشاره‌ای نشده است.

نویسندگان در این کتاب آموزشی، نشان داده‌اند که تانک‌های ناتو در رومانی و تانک‌های روسیه در اوکراین، با تانک‌های مولداوی در میانه راه در نزدیکی کیشیناو (پایتخت مولداوی) به هم می‌رسند. به دلیل نبود کنسولگری در این شهر، موقعیت بسیار وخیم و حماسی می‌شود؛ به همین دلیل ازنظر نویسندگان، شاید آمریکا تا سال 2027 سفارتی در این شهر بنا کند.

به گفته نویسندگان، چنین مشکلاتی نیروهای ناتو را وادار به قبول واقعیت و مقابله با تهدیدات دیجیتالی در آینده می‌کند. هنوز معلوم نیست که این کتاب تا چه اندازه روی سربازان آمریکایی تأثیر داشته باشد، اما قطعاً روحیه ارتش روسیه را تقویت خواهد کرد.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد