about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مطالعه انجام‌شده توسط سازمان بین‌المللی کار نشان می‌دهد هوش مصنوعی مولد احتمالاً نمی‌تواند روی تمامی ردیف‌های شغلی تأثیرگذار باشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مطالعه انجام‌شده توسط سازمان بین‌المللی کار (ILO) نشان می‌دهد هوش مصنوعی مولد احتمالاً نمی‌تواند روی تمامی ردیف‌های شغلی تأثیرگذار باشد، ولی برخی مشاغل دفتری و کارهایی مانند تولید محتوا اعم از تولید محتوای متنی، محتوای صوتی و تصویری و تولید انیمیشن را بیش از بقیه موارد تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این میان انتظار می‌رود برخی کارهای دفتری بیشتر در معرض سلطه هوش مصنوعی قرار بگیرند. گزارش تهیه‌شده هشدار می‌دهد که با توجه به حضور زنان در برخی از این نوع مشاغل، احتمالاً با گسترش هوش مصنوعی به اشتغال زنان در این حوزه‌های آسیب بیشتری وارد خواهد شد و در کشورهای ثروتمندتر احتمالاً هوش مصنوعی برخی کسب‌وکارهای زنان را از آن خود خواهد کرد.

هوش مصنوعی همه مشاغل را تصاحب نمی‌کند

گسترش هوش مصنوعی مولد و برنامه‌های چت‌بات، نگرانی‌هایی را در مورد تصاحب مشاغل و جایگزین‌شدن هوش مصنوعی به‌جای نیروی کار انسانی ایجاد کرده است. مطالعه انجام‌شده توسط سازمان بین‌المللی کار به این موضوع اشاره دارد که بیشتر مشاغل و صنایع تا حدی در معرض اتوماسیون قرار دارند و احتمال دارد برخی مشاغل با هوش مصنوعی جایگزین شوند.

این گزارش می‌گوید برخی مشاغل دفتری بیشترین تأثیر را از هوش مصنوعی دریافت می‌کنند و ممکن است هوش مصنوعی بتواند ضربه‌ای جدی به این مشاغل وارد کند و جایگزین نیروی انسانی شود. با توجه به اینکه در برخی از چنین پست‌های شغلی زنان مشغول فعالیت هستند، ازدست‌دادن چنین ردیف‌های شغلی احتمالاً بیشتر زنان را هدف قرار می‌دهد.

براساس نتایج این مطالعه، برخی مشاغل مانند تولید محتواهای متنی، محتواهای صوتی، انیمیشن، مدل‌های سه‌بعدی و سایر محتواهایی که براساس داده‌های ورودی ایجاد می‌شوند ممکن است به‌صورت گسترده با حضور هوش مصنوعی کمتر به حضور نیروی انسانی نیاز داشته باشند و بیشتر تحت تأثیر هوش مصنوعی مولد قرار می‌گیرند. اما مشاغلی مانند مدیریت و فروش، کمتر در معرض تأثیر حضور هوش مصنوعی خواهند بود. بااین‌حال، گزارش آژانس سازمان ملل هشدار می‌‌دهد تأثیر هوش مصنوعی مولد بر تمامی ردیف‌های شغلی را نمی‌توان نادیده گرفت و این تأثیرگذاری می‌تواند در ابعاد کم یا زیاد رخ دهد.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/05/08 - 10:18- آسیا

مشارکت کامبوج و اندونزی برای مقابله با کلاهبرداری‌های آنلاین

کامبوج و اندونزی مشارکت خود را در راستای مقابله با کلاهبرداری‌های آنلاین و مبتنی بر فناوری تقویت کردند.

انتشار
1405/05/08 - 10:13- آسیا

انتشار پیش‌نویس قانونی علیه سوءاستفاده سایبری در چین

چین در حال بررسی قانونی علیه سوءاستفاده سایبری و اقدامات قوی‌تر برای رسیدگی به این مشکل است.

اختلال
1405/05/08 - 10:05- جرم سایبری

اختلال سایبری خدمات یونیتِل در آنگولا

حمله سایبری باعث ایجاد اختلال در خدمات اپراتور پیشرو شبکه تلفن همراه در سراسر آنگولا شد.