about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پیش‌بینی اقدامات دشمن با هوش مصنوعی

نیروی زمینی آمریکا قصد دارد سامانه‌های را طراحی کند که امکان پیش‌بینی اهداف دشمن را برای فرماندهان فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ آگاهی موقعیتی و اطلاعات میدان نبرد یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک جنگ به حساب می‌آید. ناوهای هواپیمابر، جنگنده‌ها، تانک و پیشرفته‌ترین فناوری‌ها در صورت که نتوان به داده‌های پویا و قابلیت شناسایی دشمن دسترسی داشت، هیچ‌گونه مزیتی به وجود نمی‌آورند. نیروی زمینی آمریکا به همین منظور قصد دارد با استفاده از هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی، شناسایی هدف و پهپادها محل احتمالی حمله دشمن را پیش‌بینی کند.

نیروی زمینی آمریکا برای دستیابی به چشم‌انداز بالا یاد شده برنامه «کمک به تشخیص تهدید از حسگرهای خودمختار و همکاری ناوگان متحرک» (ATR-MCAS) را راه‌اندازی کرده است. هدف از این کار استفاده از وسایل نقلیه بدون سرنشین زمینی و پهپادها در میدان نبرد است تا به صورت مستمر دشمن را زیر نظر داشته باشند. در این طرح روبات‌های خودمختار سامانه‌های سلاح دشمن را شناسایی کرده و داده‌ها را به منظور پردازش توسط هوش مصنوعی انتقال می‌دهند. سپس هوش مصنوعی یک تصویر عملیاتی مشترک یا کاپ (COP) از میدان نبرد به وجود خواهد آورد.

آگاهی موقعیتی در میدان نبرد بسیار اهمیت دارد. جنگجویان ممکن است در میان درگیری یا بلافاصله پس از آن آگاهی خود را از دست داده یا زمان ارزشمندی را هدر بدهند؛ اما با وجود تصویر عملیاتی مشترک می‌توانند با یک نگاه سریع به سیستم اطلاعات خود را بازیابی کنند. داده‌های کاپ توسط هوش مصنوعی نیز پردازش می‌شوند تا یک عامل پشتیبانی تصمیم‌گیری ارائه کنند. در نتیجه تصمیمات دشمن برای اهداف احتمالی آن‌ها پیش‌بینی شده و به سربازان اطلاع داده می‌شود.

برای مثال اگر سامانه تشخیص داد 4 تانک دشمن از طریق یک جاده به سمت نیروهای آمریکایی در حال حرکت هستند، در حالی که در جاده دیگر تنها 2 تانک وجود دارد. به سربازان پیشنهاد می‌کند اول تانک‌ها را هدف قرار دهند زیرا تهدید بزرگ‌تری به شمار می‌آیند.

سامانه ATR-MCAS هرگز جایگزین هوش انسانی نمی‌شود؛ اما در تحلیل و اولویت‌بندی سریع‌تر اطلاعات به آن‌ها کمک می‌کند. این سیستم با اسکن صدها تانک، هواپیما، پهپاد و دیگر تجهیزات دشمن اطمینان حاصل می‌کند که فرماندهان بهترین تصمیم را اتخاذ کرده و سطح آگاهی موقعیتی آن‌ها در بهترین حالت خود قرار دارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.