about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناس امنیت سایبری روس افزایش سرقت هویت دیجیتال را محتمل دانست. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناس امنیت سایبری و مدیر شرکت آرتی‌ام گروپ (RTM Group) یِوگنی تساریُف در مصاحبه با ریانووستی از افزایش قابل‌توجه سرقت هویت دیجیتال در سال آینده خبر داد. 

تساریف اعلام کرد:

جرمی که تا همین اواخر تخیل سازندگان فیلم در مورد آینده به نظر می‌رسید، به‌زودی واقعیت ما خواهد شد، در آینده نزدیک باید از سرقت هویت هراس داشت و در سال جدید چنین رخدادهایی ممکن است همگانی شود .

وی تصریح کرد تقریباً تمام شهروندان روسیه که در سن کار هستند و وجه نقد در حساب‌های خود دارند در معرض تهدید قرار دارند، چراکه انگیزه و منافع مالی برای کلاه‌برداران بسیار وسوسه‌انگیز است. 

به گفته وی، مهاجمان در ابتدا اسناد اصلی همچون اطلاعات شناسنامه، آدرس، شماره‌ بیمه اجتماعی، عقدنامه، طلاق‌نامه، گواهی تولد فرزندان، اطلاعات شغلی و دارایی را سرقت می‌کنند. 

این کارشناس می‌گوید:

همه این داده‌ها به‌راحتی از پایگاه‌های داده‌ای که می‌توان در اینترنت پیدا کرد یا در بازار سیاه خریداری کرد استخراج می‌شود. اطلاعات ویژه، ازجمله اطلاعات وام‌ها و حساب‌ها، بیمه‌ها، سابقه بیماری و واکسیناسیون را می‌توان در آنجا به دست آورد. دسترسی به داده‌های بیومتریک، امضای دیجیتال و حساب‌های بانکی دشوارتر است، اما واقعاً می‌توان آن‌ها را فاش کرد. 

به اعتقاد مدیر شرکت آرتی‌ام گروپ، فناوری‌های مدرن دیپ فیک، صدا و تصویر جعلی می‌تواند به مجرمان در رسیدن به اهداف خود کمک کند. او می‌گوید:

در حال حاضر امکان ضبط صدای قربانی بر اساس جملات خودش که توسط کلاه‌برداران در طول تماس‌های اولیه ضبط‌شده، کاملاً امکان‌پذیر است. اگرچه بسیاری از شهروندان، خواسته‌های کلاه‌برداران تلفنی را انجام نمی‌دهند، اما دقایقی با آن‌ها صحبت می‌کنند. چنین ارتباطی می‌تواند پایه و اساس ضبط جعلی باشد که به کمک آن می‌توان با بانک تماس گرفت، تراکنش‌هایی را با حساب‌ها انجام داد و سپس از طریق دست‌کاری‌ها، پول را به‌حساب کلاه‌بردار منتقل کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌ها می‌توان تصویر چهره را از روی عکس در شبکه‌های اجتماعی، اسکن شناسنامه و ... شبیه‌سازی کرد.

تساریف براین تصور است که در حال حاضر کلاه‌برداران چندان به این موضوع نمی‌پردازند، اما زمانی که سامانه یکپارچه بیومتریک کاملا راه‌اندازی شود و پرداخت‌ها با احراز هویت از طریق صدا یا تصویر چهره همه‌جا انجام  شود، مجرمان دست‌به‌کار می‌شوند، در آن زمان فناوری‌های دیپ فیک فراگیر خواهند شد. 

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .