about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

پیشگیری بهتر از درمان

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ موسسه فناوری‌های پیشرفته سنز (SANS)، گزارشی در مورد تأثیر برنامه «شکار تهدیدات سایبری» بر کاهش حملات سایبری منتشر کرده است. 75 درصد از شرکت‌کنندگان در تحقیق سنز، مدعی هستند با به‌کارگیری برنامه شکار تهدیدات سایبری، حملات سایبری به شرکت‌هایشان، کاهش یافته است. 59 درصد نیز افزایش دقت و سرعت در پاسخگویی به حملات سایبری را تجربه کرده‌اند. 52 درصد نیز آسیب‌پذیری‌های قدیمی و ناشناخته سامانه‌ها و شبکه‌های خود را شناسایی کرده‌اند.
متخصص امنیتی، تیم چن (Tim Chen) با اشاره به اینکه رشد فزاینده حملات سایبری باعث گرایش شرکت‌ها به سمت اتخاذ برنامه‌های پیشگیرانه شده است، گفت: "بر اساس یافته‌های سنز، استفاده از برنامه شکار تهدیدات سایبری، به معنای تغییر برنامه‌های امنیت سایبری موجود نیست، بلکه این روش، احتمال شناسایی و از بین بردن حملات سایبری را به بالاترین حد ممکن می‌رساند."
روش شکار تهدیدات سایبری، با روش آنتی‌ویروس‌ها و دیواره‌های آتش برای مقابله با حملات سایبری، متفاوت است. این روش از فرضیات و تجزیه‌و‌تحلیل پیشرفته برای شناسایی تهدیدات و آسیب‌پذیری‌ها استفاده می‌کند.
بر اساس گزارش سنز، این روش موانعی نیز دارد؛ 40 درصد شرکت‌کنندگان، عدم وجود یک برنامه رسمی و 52 درصد نیز کمبود متخصص برای استفاده از این روش را به عنوان مانع اعلام کردند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد