about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نمایندگان پارلمان روسیه پیشنهاد کردند لایحه مسدودسازی سایت‌های کلاه‌بردار مؤسسات اعتباری تصویب شود. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نمایندگان پارلمان روسیه پیشنهاد کردند قانون مسدودسازی سایت‌های کلاه‌بردار مؤسسات اعتباری غیرمجاز و کلاه‌برداری‌های پانزی از سوی بانک مرکزی در ژانویه 2021 تصویب شود. 

آناتولی آکساکوف، رئیس کمیته بازار مالی پارلمان روسیه در این خصوص اعلام کرد لایحه قانونی مربوط به مسدودسازی سایت‌های مؤسسات اعتباری غیرمجاز و فیشینگ و کلاه‌برداری‌های پانزی در حال حاضر به تصویب نرسیده، اما با هماهنگی‌هایی که اخیراً با سازمان‌های انتظامی انجام‌شده در ماه ژانویه این قانون به تصویب خواهد رسید.  

آکساکوف اظهار داشت لازم است قوانینی که در حوزه امنیت سایبری تصویب می‌شوند به مرحله اجرا درآیند و مجازات افرادی که حملات سایبری انجام می‌دهند تشدید شود. 

اعضای شورای فدراسیون روسیه و نمایندگان پارلمان لایحه مسدودسازی فراقضایی سایت‌های طرح‌های پانزی را در دسامبر 2018 به دولت ارائه داده بودند. این لایحه در مطالعه نخست 24 نوامبر پذیرفته شد، اما مراحل بعدی آن تاکنون طی نشده است. 

نویسندگان لایحه پیشنهاد کردند بانک مرکزی این حق را داشته باشد سایت‌هایی را که با دامنه‌ها و محتوای مشابه مؤسسات مالی قانونی کاربران را گمراه می‌سازند، سایت های ارائه دهنده خدمات مالی که حق ارائه این خدمات را ندارند و نیز سایت‌های طرح‌های پانزی را در لیست سایت‌های با محتوای ممنوع در روسیه قرار دهد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.