about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یکی از نمایندگان دو لایحه برای تقویت دفاع سایبری آمریکا تقدیم سنا کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ گری پیترز (Gary Peters) سناتور آمریکایی دو لایحه که لایحه اول، قانون استمرار اقتصاد در سال 2020 و لایحه دوم، قانون تعامل‌پذیری سایبری گارد ملی در سال 2020 است را باهدف تقویت دفاع سایبری ایالات‌متحده به سنا معرفی كرد.

این قوانین را اخیراً پیترز که عضوی از کمیته امنیت داخلی و امورات دولتی مجلس سنا است، معرفی کرده است.

پیترز در بیانیه‌ای توضیح داد، لایحه اول موجب می‌شود رئیس‌جمهور برنامه‌ای تدوین کند تا استراتژی او که اطمینان از عدم توقف عملکردهای حیاتی اقتصاد در صورت وقوع حملات سایبری است، عملی شود. این لایحه برگرفته از کمیسیون دفاع سایبری است که اخیراً توصیه کرده بود در صورت بروز حملات سایبری و حوادث مهم دیگری که اقتصاد را تحت تأثیر قرار می‌دهند مانند ویروس کرونا، عملیات پیوستگی را ادغام کنند.

لایحه دوم، گارد ملی را قادر می‌سازد تا از طریق پشتیبانی امنیت سایبری از راه دور و همکاری‌های فنی به ایالت‌ها کمک کند تا با حملات سایبری مقابله کنند.

پیترز در ادامه اظهارات خود گفت، حملات سایبری یکی از بزرگ‌ترین تهدیدات برای امنیت ملی ما است زیرا ایالات‌متحده آمادگی کافی برای دفاع از خود در فضای سایبری را ندارد. ایالت متحده در صورت بروز یک اختلال سایبری عظیم نیز قادر نخواهد بود به شرایط عادی برگردد. دشمنان ما در حوزه سایبری دائماً در حال شناسایی نقاط ضعف زیرساخت‌های حیاتی و سامانه‌های دولتی ما هستند تا در صورت بروز درگیری از این نقاط ضعف علیه آمریکا استفاده کنند. این لوایح به ما کمک می‌کنند تا در صورت بروز حملات جدی سایبری آمادگی لازم برای دفاع از زیرساخت‌های حیاتی مانند مؤسسات مالی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و درمان را داشته باشیم.

بر اساس قانون اول، كاخ سفید برای تهیه و اجرای استراتژی رئیس‌جمهور با سایر آژانس‌های فدرال و بخش خصوصی همکاری خواهد كرد. به‌طور خاص این قانون مشخص می‌کند کدام نهادهای بخش خصوصی و دولتی برای اقتصاد ملی ضروری هستند و از این طریق چهارچوبی تعیین می‌کند که، شروع مجدد و بازیابی سریع عملکردهای اصلی در یک بحران، ایجاد زمینه‌هایی برای سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و گسترش آگاهی عمومی برای مقابله با حملات سایبری در آن فراهم شود.

اما لایحه دوم، با آموزش برنامه‌های آزمایشی به کارکنان نیروی زمینی، هوایی و امنیت داخلی، گارد ملی را قادر می‌سازد تا از طریق پشتیبانی امنیت سایبری از راه دور و همکاری‌های فنی به ایالت‌ها کمک کند تا با حملات سایبری مقابله کنند.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.