about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سندیکای صنعت مخابرات ایران نسبت به ارائه‌ی «پیشنهاد اقدام موثر و عملی برای آگاهی از واقعیت‌های فعلی در حوزه‌ی ICT» به دکتر عیسی زارع پور، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم، اقدام کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، سندیکای صنعت مخابرات ایران در نامه‌ای خطاب به دکتر عیسی زارع پور، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم با ارائه‌ی «پیشنهاد یک اقدام موثر و عملی برای آگاهی از واقعیت‌های فعلی در حوزه‌ی ICT» تاکید کرده است:

برای احصاء ملموس «نیازمندی‌های شبکه‌ی ملی اطلاعات» و همچنین سایر شبکه‌های ICT که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و یا اپراتورها، متولی آن هستند از یکسو و «ارزیابی واقعی توانمندی‌ها» شامل قابلیت‌های مهندسی، تحقیقاتی و تولیدی (سخت افزار و نرم افزار) از سوی دیگر و شناخت ضعف ها و قوت ها؛ «در ماه اول شروع به کار» در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات «کنفرانس ظرفیت» با حضور تمامی واحدهای کارفرمایی و همچنین تامین کنندگان حوزه‌ی ICT به صورت یک نمایشگاه جامع توام با جلسات هم اندیشی (بدون مدعو بیرونی) «با توجه به محدودیت های کرونا» برگزار گردد.

در این رویداد، لایه‌های اول تا سوم شبکه‌ی ملی اطلاعات (شامل لایه‌ی «زیرساخت ارتباطی»، لایه‌ی «زیرساخت اطلاعاتی» و لایه‌ی «خدمات پایه») از دیدگاه متولیان اجرا و همینطور عرضه کنندگان (محققان و تولیدکنندگان) واکاوی شود.

متعاقب آن «برنامه اقدام عملی» شامل تخصیص منابع، تعیین پشتیبانی های لازم و رفع موانع مسیر راه برای حداکثر استفاده از قابلیت‌های بومی تهیه و ابلاغ گردد.

البته یک «سیستم نظارتی» قوی و راهگشا، تحقق دقیق برنامه را با استفاده از ابزار و نیروی انسانی معتقد و خبره پایش نماید (شکاف اصلی و مهم فعلی).

سندیکای صنعت مخابرات ایران با توجه به تجربیات قبلی خود، آماده‌ی سازماندهی این رویداد با مشارکت سایر تشکل های مرتبط، واحدهای تحقیق و تولید، زیرمجموعه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و اپراتورهای ارتباطی می باشد.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.