about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

امروز داشتن نیروی قوی و واحد برای حضور در فضای مجازی و مقابله با آسیب‌های آن بیش از همیشه احساس می‌شود، تاسیس نهاد یا ساختاری مجزا درباره فضای مجازی در کشور پیشنهاد میشود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سردبیر این سوژه در توضیح مطالبه خود ، گفت: امروز ضرورت داشتن نیروی قوی و واحد برای حضور در فضای مجازی و مقابله با آسیب های آن بیش از همیشه احساس می شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر اقدامات متعددی در بخش های مختلف کشور درباره فضای مجازی انجام می شود اما همچنان شاهد تداوم تهدیدها در این عرصه هستیم که به نظر می رسد نیاز است که این اقدامات به صورت مجموعه ای یکپارچه ادامه یابند.

به گفته وی، تمامی مرزها و عرصه های فیزیکی کشور مورد حفاظت قرار می گیرند و اهمیت عرصه فضایی کمتر از فیزیکی نیست.

این کاربر فارس من اضافه کرد: اقداماتی که تاکنون برای مقابله با خطرات و آسیب های فضای مجازی در حاکمیت و دستگاه های اجرایی انجام شده مفید بوده است اما شاید با تجمیع کردن عملکردها، بازدهی بیشتری داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: می توان روی این پیشنهاد که نهاد یا ساختاری مجزا درباره فضای مجازی در کشور ایجاد شود، فکر کرد.

به گزارش فارس، کم توجهی به خط مشی گذاری، برنامه ریزی و اقدام در فضای مجازی، یکی از انتقاداتی است که همواره درباره ساختارهای مرتبط با فضای مجازی در کشور مطرح می شود.

از نظر ساختاری، در حال حاضر شورای عالی فضای مجازی با هدف سیاست‌ گذاری و ایجاد هماهنگی بین نهادهای مرتبط ایجاد شده و فعالیت می کند.

چندی پیش هم با به‌روزرسانی آیین‌نامه کمیسیون عالی تنظیم مقررات و باز تعریف اختیارات این شورا، دامنه فعالیت های آن در راستای تقویت ضمانت اجرایی افزایش یافت.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.