about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مدیر سایبری کاخ سفید از ایده ایجاد مجموعه‌ای به نام دفتر آمار سایبری حمایت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کریس اینگلیس مدیر ملی سایبری آمریکا خواستار تأسیس دفتری در وزارت امنیت داخلی این کشور شد که حوادث امنیت سایبری را تحلیل و بررسی می‌کند تا آمریکا از این طریق مطمئن شود دارای یک سیستم هشدار اولیه است که اقدامات دشمنان خود را شناسایی می‌کند.

اینگلیس تأسیس دفتر آمار سایبری در وزارت امنیت داخلی را به‌عنوان ابزاری برای کمک به مقابله با افزایش تعداد حملات سایبری بزرگ در سال گذشته مطرح کرد.

ایده تأسیس این دفتر جدید در ابتدا توسط کمیسیون سولاریوم فضای سایبری آمریکا مطرح شد. این کمیسیون سال گذشته گزارشی درباره راه‌های دفاع از آمریکا در فضای سایبری تهیه کرد؛ و در ابتدا تأسیس این دفتر جدید در وزارت بازرگانی آمریکا را پیشنهاد داده بود.

اینگلیس که یکی از اعضای کمیسون یادشده است گفت:

وظیفه این دفتر جدید این است، اطلاعاتی که در زمینه تهدیدات سایبری توسط سازمان‌های واکنش به حوادث سایبری یا سازمان‌های بیمه امنیت سایبری ارائه می‌شود را جمع‌آوری، تجزیه‌وتحلیل و منتشر کند. این سازمان‌ها موظف‌اند هر 180 روز یک‌بار گزارشی از حوادث سایبری به این دفتر ارائه دهند.

وی افزود:

ما برای مقابله صحیح با خطر، ابتدا باید از آن آگاه شویم، باید بفهمیم در کجا متمرکزشده است، در کجا ظاهر می‌شود، چه چیزی آن را به وجود آورده است و از همه مهم‌تر نحوه دفع آن را کشف کنیم. این همان کاری است که دفتر آمار سایبری می‌تواند آن را انجام دهد.

این مقام آمریکایی در ادامه اظهار داشت:

من فکر می‌کنم همه موافق‌اند که در نبود این اطلاعات، ما نامنسجم خواهیم بود و شاید در پاسخ به هریک از این تهدیدها که همه ما را به‌گونه‌ای تحت تأثیر قرار می‌دهد، کمتر از حد مطلوب باشیم.

اینگلیس تأکید کرد گرچه دولت بایدن هنوز به‌طور رسمی ایده تأسیس این دفتر را تأیید نکرده است؛ اما این ایده در حال بررسی است.

وی خاطرنشان کرد پیش از رویداد شورای آتلانتیک در روز دوشنبه با آنه نئوبرگر (مشاور سایبری شورای امنیت ملی آمریکا) و ایسترلی (مدیر سیسا) صحبت کرده و امیدوار است بتواند اولویت‌های خود را با آن‌ها هماهنگ کند. این اولویت‌ها شامل استفاده بهتر از منابع مالی امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات امنیت سایبری، هماهنگی بهتر آژانس‌ها و افزایش مشارکت‌های دولتی و خصوصی است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.