about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رییس کمیسیون امور اقتصادی مجلس پیشنهاد داد برای خارج شدن از نفوذ دلار، ایران از ارز دیجیتالی استفاده کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «ارز دیجیتال»؛ خبرگزاری روسی اسپوتنیک گزارش داده که رییس کمیسیون امور اقتصادی مجلس ایران در دیدار با رییس کمیته شورای فدراسیون روسیه گفت ایران استفاده از پول دیجیتال را به عنوان راهی برای خارج شدن از نفوذ دلار دانسته است.

بنابر گزارش اسپوتنیک، محمدرضا پورابراهیمی در زمینه سیاست اقتصادی ایران خاطرنشان کرد، در دو سال گذشته سوال مهمی در مورد استفاده از ارزهای دیجیتال مطرح شده، استفاده از این ارز یکی از روشهایی است که می توانیم با آن دلار را دور بزنیم و همچنین به عنوان جایگزینی برای سیستم سوئیفت از آن استفاده کنیم.

نماینده مردم کرمان و رییس کمیسیون امور اقتصادی مجلس تاکید داشت که ما به بانک مرکزی ایران اعلام کرده ایم که لازم است تا آنها کار بر روی ارزهای دیجیتال را شروع و نرم افزارهای مورد نیاز آن را تهیه کنند. اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم اولین کشوری خواهیم بود که برای مبادله کالا از ارز دیجیتال استفاده خواهد کرد.

تازه ترین ها
کارزار
1405/05/18 - 09:41- اروپا

کارزار خارجی انتشار اطلاعات جعلی علیه گردشگران روس

سرویس امنیت دولتی گرجستان تحقیقات جنایی درباره یک کارزار ادعایی انتشار اطلاعات جعلی را آغاز کرده است که به گفته مقام‌های این کشور، با هدف ناامن و نامطلوب جلوه دادن گرجستان برای گردشگران روس راه‌اندازی شده است.

حبس
1405/05/18 - 09:33- جرم سایبری

حبس 16 ساله در انتظار مجرم سایبری بلاروسی

یک مجرم سایبری اهل بلاروس که مقام‌های آمریکایی او را بنیان‌گذار و رهبر عملیات باج‌افزاری رنسوم کارتل می‌دانند، روز چهارشنبه به ۱۶ سال زندان محکوم شد.

آفریقای
1405/05/18 - 09:29- آفریقا

آفریقای جنوبی یکی از اهداف اصلی جرایم سایبری در قاره آفریقا

کشور آفریقای جنوبی به دلیل تقویت حملات مبتنی بر هوش مصنوعی، به هدف اصلی جرایم سایبری در قاره آفریقا تبدیل شده است.