about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت بزرگ امریکایی آکامای گزارشی از کشورهایی با بیشترین سهم از حملات در دنیا منتشر کرده ، در این مطلب ده کشور با بیشترین تعداد هکر یا حملات سایبری در دنیا و دلیل احتمالی فعالیت آن کشور در این زمینه را به شما معرفی می‌کنیم.

به گزارش کارگروه بین المل سایبربان ؛ ده صدرنشین در لیست بیشترین مجرمان سایبری و متخصص هک در دنیا را به شما معرفی می کنیم:

1. چین

اولین گزینه احتمالاً برای هیچ کس تعجب‌آور نیست. از هر شخص حرفه‌ای در زمینه‌ی سایبری که سؤال کنید، ابتدا به چین اشاره خواهد کرد. در واقع چینی‌ها برای اینکه به برتری در فضای سایبری نسبت به دیگر کشورها دست پیدا کنند، امنیت سایبری را به عنوان یک فرهنگ ترویج می‌کنند و در نتیجه، سواد سایبری نسبتاً خوبی در میان جوانان تحصیل‌کرده‌ی این کشور شکل گرفته است. همین مسئله از سویی دیگر باعث افزایش جرائم سایبری و تعداد مجرمین در این زمینه شده است. بر اساس تخمین‌های مختلف، حدود 41 درصد از حملات سایبری در دنیا از چین ناشی می‌شوند. بسیاری بر این باورند که شبکه‌های هکری سازمان‌یافته‌ای در چین وجود دارند که توسط ارتش آزادی‌بخش خلق این کشور حمایت می‌شوند. هدف این شبکه‌ها اغلب حمله به شبکه‌های مربوط به دولت امریکا و هم‌پیمانان آن‌هاست.

2. ایالات متحده‌ی امریکا

چندین سال پیش و در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما، او در اجلاس سران گروه 20 اعلام کرده بود که امریکا بزرگ‌ترین و بهترین زرادخانه‌ی سایبری را در دنیا دارد. با در نظر گرفتن حملات سایبری معروفی که گفته می‌شود توسط امریکایی‌ها انجام شده، این ادعا چندان گزاف به نظر نمی‌رسد.

برای مثال می‌شود به ویروس استاکس‌نت که توسط آن‌ها و برای از کار انداختن سانتریفیوژها در تأسیسات هسته‌ای ایران به کار گرفته شده بود اشاره کرد. بنا بر تخمین‌ها، ایالات متحده مسئول حدود 10 درصد از حملات سایبری در دنیاست. ضمن اینکه این کشور وطن بسیاری از هکرهای شناخته‌شده و گم‌نام است.

3. ترکیه

جایگاه سوم به ترکیه اختصاص دارد. از حجم کلی حملات سایبری دنیا، ترکیه سهم 4.7 درصدی را به خود اختصاص داده است. هکرهای ترک در سال‌های اخیر فعالیت بیشتری هم از خود نشان داده‌اند و بعید نیست سهمشان در آینده بیش از این افزایش یابد.

4. روسیه

با توجه به اتفاقاتی مثل درز ایمیل‌های کمیته‌ی ملی دموکراتیک امریکا در سال 2016 و پس از آن، شائبه‌ی دخالت روس‌ها در انتخابات امریکا از طریق حملات سایبری، روسیه در جایگاه چهارم این لیست قرار می‌گیرد. چیزی در حدود 4.3 حملات سایبری دنیا توسط هکرهای روس تولید می‌شود. هکرهای روسیه در دنیا شهرت زیادی دارند و به دلیل حملات گسترده به امن‌ترین شبکه‌ها مثل وب‌سایت شرکت‌های گوگل، فیس‌بوک و اپل، مورد تحسین بعضی و البته نفرت بسیاری دیگر قرار گرفته‌اند.

5. تایوان

«کوچک اما مقتدر» می‌تواند شعار خوبی برای هکرهای تایوانی باشد. این جزیره‌ی کوچک در نزدیکی چین یک قطب بی سر و صدا برای هکرهاست. سهم این کشور از حملات سایبری جهان نزدیک به 3.7 درصد است. فراموش نکنید که تجارت آزاد این کشور را به مکانی مناسب برای نقد کردن پول‌های ربوده شده از عملیات هکری تبدیل کرده است.

6. برزیل

آخرین دوره‌ی المپیک یعنی المپیک 2016 که در ریو برگزار شد باعث تمرکز بیشتر دنیا روی هکرهای برزیلی شد. برزیل با 3.3 سهم از حملات در دنیا جایگاه ششم را از آن خود کرده است. در واقع برزیل بالاترین نرخ حملات سایبری را نه تنها در امریکای جنوبی، بلکه در کل نیم‌کره‌ی جنوبی زمین دارد. دلیل حجم بالای جرائم سایبری در برزیل را می‌تواند طبیعت غیرنقدی اقتصاد این کشور دانست.

درصد خوبی از مردم برزیل از سامانه‌های پرداخت آنلاین و الکترونیک استفاده می‌کنند که باعث جلب توجه هکرها به آسیب‌پذیری‌های موجود در این سامانه‌ها شده است.

7. رومانی

رومانی با 3.3 درصد سهم از تهاجمات سایبری در مقام هفتم قرار گفته است. جالب است بدانید که در رومانی شهری به نام رمنیکو ولچا قرار دارد که بین همه‌ی مردم به عنوان قطب هکرها و مجرمان سایبری شناخته شده و حتی به آن hackerville نیز می‌گویند. رهگیری بیشتر حملات سایبری نشأت گرفته از رومانی در نهایت به این نقطه ختم می‌شود.

8. هند

قطب آی‌تی دنیا یعنی هندوستان در زمینه‌ی جرائم سایبری و هکرها هم مطرح است و در رده‌ی هشتم این جدول قرار دارد. در سال‌های اخیر تعداد اینگونه جرائم به شدت رو به افزایش بوده است. در واقع طبیعت زودباور مردم هند باعث می‌شود ساکنین این کشور و حتی توریست‌های هندی در معرض خطر بالای حملات سایبری قرار بگیرند. هکرهای هندی در حدود 2.3 درصد از جرائم سایبری دنیا را به عهده دارند.

9. ایتالیا

مبدأ مافیا و بسیاری از آثار سینمایی بزرگ ژانر جرم و جنایت در زمینه‌ی هک نیز فعال است و با حدود 1.6 درصد سهم از حملات جهانی، در جایگاه نهم دیده می‌شود. دو هکر بسیار معروف ایتالیایی به نام‌های لوییجی اوریه‌ما و دوناتو فارانته‌اوریه‌ما در دنیای هک شناخته‌شده هستند. این دو نفر در نفوذ به سایت‌های دولتی و افشای عمومی اطلاعات در موضوع تهدیدهای امنیتی فعال بوده‌اند.

10. مجارستان

دهمین کشور در این لیست مجارستان است. مجارستان نیز کشور کوچکی در اروپاست اما شبکه‌های هکری قدرتمند و پر سر و صدایی دارد. رقابت مجارستان به کره‌ی جنوبی برای جایگاه دهم بسیار تنگاتنگ است و فعلاً در آخرین آمارها، هکرهای مجارستانی مسئولیت 1.4 درصد از جرایم سایبری دنیا را به عهده دارند.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.