about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

جاروبرقی رباتیک فوق‌پیشرفته سامسونگ موسوم به Jet Bot AI Plus به قیمت ۱۳۰۰ دلار عرضه شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان اگر قسمت اول فصل دوم انیمیشن «عشق، مرگ و ربات‌ها» شما را از جاروبرقی‌های رباتیک قاتل نترسانده است، می‌توانید خبر عرضه Jet Bot AI Plus، پیشرفته‌ترین جاروبرقی رباتیک سامسونگ، را به فال نیک بگیرید. 

به‌گزارش Cnet، این جاروبرقی فوق‌پیشرفته که البته امیدواریم نیت پلیدی در سر نداشته باشد، به قیمت ۱۲۹۹ دلار عرضه شده است و مطمئنا انتخاب مقرون‌به‌صرفه‌ای نیست. بااین‌حال، قابلیت‌های بسیار پیشرفته آن مانند نقشه‌برداری و مسیریابی «لایدار» (lidar)، سطل آشغال خودتخلیه‌شونده و فیلتر هپا این قیمت گزاف را توجیه می‌کند.

این جاروبرقی رباتیک دوربینی دارد که به‌گفته سامسونگ، در تشخیص وسایل و موانع احتمالی روی زمین نظیر ظرف غذای حیوانات و لباس به‌کار می‌رود. کاربران حتی می‌توانند با استفاده از این دوربین اوضاع خانه را از راه دور زیرنظر بگیرند. از دیگر توانایی‌های جالب این ربات امکان ردیابی لحظه‌ای آن هنگام کار و تعیین نقاط ممنوعه برای اتاق‌هایی است که نمی‌خواهید این ربات به آنجا وارد شود. 

تمام این ویژگی‌ها در عین هیجان‌انگیزبودن، باعث افزایش قیمت این جاروبرقی هوشمند شده است. به‌همین‌دلیل، کاربرانی که فقط دنبال جاروبرقی با قابلیت تخلیه خودکار هستند، می‌توانند سراغ Roomba i3 Plus محصول شرکت iRobot بروند که ۶۰۰ دلار قیمت دارد. این مدل جاروبرقی فاقد قابلیت نقشه‌برداری پیشرفته است و نمی‌توان آن را طوری تنظیم کرد که فقط اتاق‌های خاصی را تمیز کند. افزون‌براین، احتمال تبدیل‌شدن آن به ربات قاتل هم به‌مراتب کمتر است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد