about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

چهره جنجالی سیلیکون ولی قبلا بخش عمده سهامش در فیسبوک را فروخته بود

به گزارش کار گروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ پیتر تیل، میلیاردر و  سرمایه‌گذار جنجالی و یکی از نخستین سرمایه‌گذاران فیسبوک قصد دارد از سمت خود در هیات مدیره این شرکت  کناره‌گیری کند.

تیل به خاطر طرفداری‌اش از ترامپ زبانزد سرمایه‌گذاران و فعالان سیلیکون ولی است او همچنین یکی از افراد مشهور سرمایه‌گذار تحت عنوان مافیای سیلیکون ولی هم هست.

خروج این چهره شناخته‌شده و تاثیرگذار از تیم مدیریت متا در حالی رقم می‌خورد که این شرکت این روزها با بحران‌های دیگری نیز دست و پنجه نرم می‌کند. از جمله تغییرات حریم خصوصی کاربران اپل باعث صدمه زیادی به فیسبوک شده و شاهد افت قابل توجه ارزش این شرکت در بازار سهام بوده‌ایم.

پیتر تیل از همان روزهای نخست تاسیس فیسبوک و به عنوان یک سرمایه‌گذار به این شرکت ملحق شد. وی در آوریل سال ۲۰۰۵، مبلغ ۵۰۰ هزار دلار را به این شرکت نوپا در آن زمان، کمک کرد و چیزی حدود ۱۰ درصد از سهام این شرکت را به نام خود زد.

فعالیت‌های تیل ، او را به یکی از شخصیت‌های مورد اعتماد مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک تبدیل کرد و به گفته زاکربرگ، نقش وی در نحوه هدایت و رهبری این شرکت بسیار پررنگ بود. همچنین از این میلیاردر به عنوان مغز متفکر پشت برخی تصمیم‌های حساس فیسبوک و از اعضای تاثیرگذار هیئت مدیره یاد می‌شود.

زاکربرگ در واکنش به تصمیم تیل برای جدایی از این شرکت گفت: من عمیقا از او برای همه کارهایی که برای شرکتمان انجام داده، سپاسگزارم. او در شرایطی که کمتر کسی به ما اعتماد داشت، معقتد بود که موفق می‌شویم و درس‌های زیادی در مورد تجارت، اقتصاد و جهان از او آموختم.

فیسبوک که در سال گذشته نام خود را به متا تغییر داد، اعلام کرد که در ساختار جدید، تیل به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره انتخاب نخواهد شد. این شرکت در ماه گذشته، تونی خو، مدیرعامل DoorDash را به تیم هیات مدیره خود اضافه کرد.

زاکربرگ درباره تیل گفته است : ما همواره می‌دانستیم که او در مقطعی، ترجیح میدهد زمان خود را به امور دیگری اختصاصی دهد . بر اساس گزارش نیویورک تایمز، این کارها مربوط به حوزه سیاست می‌شود.

گفته می‌شود تیل که پیشتر به عنوان یکی از مشاوران دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا بوده، با جدا شدن از فیسبوک قصد دارد تا تمرکز خود را روی انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا متمرکز کند.

پیتر تیل علاوه بر فعالیت‌های سیاسی و جمع‌آوری کمک‌های مالی، شرکت سرمایه‌گذاری Founders Fund را نیز رهبری می‌کند و یکی از بنیانگذاران پی‌پل (PayPal) نیز محسوب می‌شود.

تیل همچنین بنیانگذار شرکت مرموز پالانتیر هم هست که در زمینه‌های اطلاعاتی و جاسوسی به نهادهای دولتی آمریکا خدمات ارایه می‌کند.

تازه ترین ها
حمله
1404/02/15 - 18:20- جرم سایبری

حمله سایبری روسیه به رسانه‌های داخلی آذربایجان

مقامات آذربایجانی مدعی شدند که گروه هکری APT29 که از سوی دولت روسیه حمایت می‌شود، پشت حمله سایبری به چندین رسانه محلی در اوایل سال جاری بوده است.

هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.