about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه هکری اسرائیلی «Red Evils» در پیامی خطاب به شهروندان رژیم صهیونیستی درخصوص ارسال پیام‌های جعلی هشدا رداد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گروه هکری اسرائیلی «Red Evils» که از آغاز جنگ میان رژیم صهیونیستی و حماس برخی عملیات‌های سایبری را در لبنان، ایران و سایر کشورها به ثبت رسانده، پیامی خطاب به شهروندان رژیم صهیونیستی صادر کرد.

این گروه هکری ادعا کرد :

«در روزهای اخیر، گروهی از هکرها به نمایندگی از حماس به صدها هزار اسرائیلی پیامک جعلی مبنی بر جعل هویت سیستم ملی سایبری ارسال کردند. در چند ساعت اخیر توانستیم کانالی را که حماس از طریق آن اسناد و پایگاه‎های اطلاعاتی را فاش می‌کرد، تخریب کنیم.»

هکرهای رژیم صهیونیستی ادامه دادند :

«وظیفه ما فقط حمله نیست، بلکه دفاع نیز هست و هدف همه ما رسیدن به پیروزی کامل و نابودی حماس و هر کسی که بخواهد به اسرائیل آسیب برساند، است و بخشی از وظایف ما این است که در همه سطوح، هم در هوش، هم در دفاع و هم در حمله، تا پیروزی اقدام کنیم.»

کارشناسان رژیم صهیونیستی هشدار دادند که در روزهای آینده حملات فیشینگ از طریق ایمیل یا پیامک برای بسیاری از شهروندان ارسال خواهد شد. این هشدار در شرایطی است که اخیراً اسناد و پایگاه‌های اطلاعاتی زیادی درز کرده است.

این گروه همچنین بر این نکته تأکید کرد که محتوای ارسالی به یکی از ارگان‌های دولتی احتمالاً با نام وب‌سایت دولتی یا هر سبک دیگری ارسال خواهد شد. به احتمال زیاد پیام دارای پیوندی شامل نرم‌افزارهای جاسوسی و مخربی است که امکان دسترسی به اطلاعات شخصی روی دستگاه و کنترل آن را فراهم می‌کند. همچنین کارشناسان اظهار داشتند که در مورد ایمیل‌های مشکوک باید هوشیار بود و از کلیک روی لینک‌ها خودداری کرد.

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1405/05/17 - 09:30- آسیا

گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در قطر

آژانس ملی امنیت سایبری قطر از گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در این کشور خبر داد.

حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.