about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

پیام رسان تور تعطیل خواهد شد

تور که بر بستر دارک وب فعالیت می کند تصمیم دارد پیام رسان خود را تعطیل کند.


به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از اینگجت؛ گروه سازنده و طراح پیام رسان تور قصد دارد پشتیبانی خود را قطع کند. این پیام رسان با رویکرد ایجاد فضای ایمن برای کاربران در حین گپ زدن  در سال 2015 تولید و طراحی شده است.

با توجه به غیر قابل ردیابی بودن فضای دارک وب این پیام رسان از امنیت بسیار بالایی برخوردار است.

گروه سازنده این پیام رسان مشکلات مالی، کمبود منابع و عدم حمایت از این طرح را دلایل توقف پشتیبانی از این برنامه اعلام کرده اند.

مقامات شرکت اینستنت برد (Instantbird) که سازنده پیام رسان ایمن تور هستند، تلاش ها را برای ارتقای رابط کاربری و دیگر امکانات این پیام رسان را متوقف کرده اند. شایان یاد آوری است که در سه سال گذشته این برنامه در مرحله آزمایشی بوده و فقط نسخه بتا برای آن عرضه شده است.

البته شواهد نشان می دهد، این پیام رسان با مشکلات دیگری روبه رو شده و پایان فعالیتش دلایل دیگری نیز داشته است.

طبق بررسی کارشناسان مشخص شد که نشت متادیتا از طریق پیام رسان ایمن تور کماکان امکان پذیر است و هنوز هم طراحان برنامه مذکور به روش قطعی برای حل مشکل مذکور دست نیافته اند.

 

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.