about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پیام تماس صوتی تلگرام، فیشینگ است

سید هادی سجادی، معاون سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به انتشار پیام سرویس تماس صوتی و تصویری تلگرام در میان کاربران گفت: این پیام یک نسخه جعلی از تلگرام است که به دفترچه کاربر نفوذ می‌کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سید هادی سجادی در مورد انتشار پیغامی جعلی در شبکه اجتماعی تلگرام با عنوان «سرویس تماس صوتی و تصویری تلگرام منتشر شد» و اسپم بودن این پیام، توضیح داد و گفت: در صورتی که کاربران لینک حاوی این پیغام را باز کنند، به صفحه‌ای جعلی شبیه پیام رسان تلگرام هدایت می شوند که باعث می شود این بدافزار به تمامی کانتکت های کاربر (دفترچه شماره تلفن) دسترسی پیدا کند.

وی با تاکید براینکه این لینک یک فیشینگ از تلگرام است، اضافه کرد: تاکنون کارکردی به غیر از دسترسی به دفترچه تلفن کاربر از این بدافزار مشاهده نشده است و تنها اقدامی که صورت داده این است که این پیام را به شماره های فردی که لینک را دانلود کرده است، ارسال می کند.

معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه ۲ آزمایشگاه مرتبط با مرکز ماهر در حال بررسی و شناسایی این بدافزار هستند، گفت: به زودی تحلیل این آزمایشگاه از این ویروس رایانه ای منتشر می شود.

سجادی با اشاره به اینکه حجم فایلی که از طریق این بدافزار دانلود می شود، حدود ۱۳ مگابایت است، اضافه کرد: بلافاصله پس از نصب این فایل، این پیام به صورت اتومات به شماره تلفن های موجود در گوشی کاربر ارسال می شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون در مورد اهداف و مقاصد این بدافزار و اینکه مبدا آن چیست، اطلاعاتی دریافت نشده و تیم امنیتی مرکز ماهر در ۲ آزمایشگاه در حال بررسی این موضوع هستند.

معاون سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه پیامی که کاربر را به سمت این صفحه فیشینگ هدایت می کند فارسی است، توضیح داد: با این وجود هنوز مشخص نیست این بدافزار تنها کاربران ایرانی را هدف قرار داده و یا خیر.

وی افزود: هم اکنون هر دو دامنه آدرسی که توسط منتشر کننده این نسخه جعلی به کاربر پیشنهاد می شود، غیرفعال شده است.

سجادی به کاربران موبایل توصیه کرد که تحت هیچ شرایطی این لینک را دانلود نکنند.  

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.