about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

‍ سرپرست اداره کل پست استان اردبیل گفت: پیام‌هایی که از طریق پیام‌رسان های فضای مجازی به مردم ارسال می‌شوند، کلاهبرداری است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مهران ناظردر اردبیل اظهار داشت:مردم مواظب کلاهبرداران فضای مجازی باشند متاسفانه چندین نمونه از این کلاهبرداری ها به دستمان رسیده که بلافاصله به تهران گزارش کردیم و سریع جمع بندی شده است.

وی ادامه داد: این کلاهبرداری‌ها با اسم اداره پست انجام می‌شود ولی اداره هیچ‌گونه سایت یا برنامه‌ای حتی شبیه به این هم ندارد و مردم این جریانات را هم به اداره کل و هم به پلیس فتا گزارش دهند.

ناظر تصریح کرد: اداره کل پست قبلا در روزهای تعطیل هیچ‌گونه خدمات و فعالیتی نداشته و این مشکل را در مدت 25 برطرف کردیم که در حال حاضر این اداره در بحث پست و مرسوله در ایام تعطیل هم درخدمت مردم است و در بحث رانندگان هم همیشه در حین ماموریت کنترل می‌شوند و برگه خروج داده می شود.

وی گفت: در سمت سرپرستی دو هدف کلی را دنبال می‌کنم که می‌توان به احداث ساختمان جدید که در شان مردم شریف استان باشد و سنجه‌های کیفی کارکنان اداره باید ارتقا یابد و در شان مردم اردبیل باشد.

ناظر ادامه داد: با وزارت ارتباطات و دیگر مسئولان مرتبط رایزنی های لازم صورت گرفته و در حال اتمام هستیم تا همشهریان عزیزی که در روستاها به کار صنایع دستی یا  کارهای سنتی مشغول هستند یک دوره کارگاه آموزشی برگزار شود تا بتواند فروش اینترنتی انجام داده و در این راستا اداره پست حمایتشان می‌کند.

وی در پایان با اشاره به بخش‌های دیگر این اداره تصریح کرد: اداره کل پست استان اردبیل آماده همکاری با کسب و کارهای اینترنتی است و باجه های سیار پست در حال راه اندازی است. در این زمینه نیز سایتی در سامانه پست ایجاد شود تا مردم بدون نیاز به حضور, کارهای روزانه پستی خود را انجام دهند.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.