about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

پیاده‌سازی 4G در کشور بنین

این خبر در حضور رئیس‌جمهور این کشور، آقای یایی بونی (Yayi Boni) اعلام شد. بعد از نیجریه، غنا و ساحل‌عاج کشور بنین چهارمین کشور در انجمن اقتصادی کشورهای غرب آفریقا (CEDEAO) است که به فناوری ال‌تی‌ایی (LTE) مجهز می‌شود. فناوری ال‌تی‌ایی پروژه مشارکتی نسل سوم شبکه تلفن همراه است.

بر اساس گزارش منتشرشده، شرکت ام‌تی‌ان (MTN) کشور بنین و شرکت اتصالات (Etisalat) این کشور به مدت سه سال فناوری 3G را در این کشور آزمایش کردند. شرکت ام‌تی‌ان یک شرکت ارتباطاتی راه دور و چند ملیتی است که در حال حاضر در ۲۱ کشور آفریقایی و خاورمیانه‌ای فعالیت دارد. شرکت اتصالات نیز شرکت مخابرات امارات متحده عربی است.

جلیل آسوما، رییس مخابرات کشور بنین گفت که فناوری ال‌تی‌ایی به کشاورزان که درمناطق دورافتاده کار می‌کنند اجازه می‌دهد تا محصولات خودشان را در سرتاسر دنیا بفروش برسانند. این فناوری به دانشجویان و مؤسسان مراکز تجاری اجازه می‌دهد تا کسب‌وکار آنلاین و خدمات فروش را در منزل خود تأسیس کنند. همچنین این فناوری به هنرمندان جوان و دوستداران موسیقی اجازه می‌دهد تا یک قطعه موسیقی را در کمتر از یک ثانیه و همچنین یک ویدئو یک‌ساعته را در زمانی کمتر از 1 دقیقه دانلود کنند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد