about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: بایستی باکار و تلاش بیشتر از طریق نوآوری، انتقال فناوری و بومی‌سازی آن، پشتیبان محکمی برای بخش تولید حوزه ICT باشیم

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وحید یزدانیان در جلسه هیات رئیسه پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات که صبح (چهارشنبه 20 فروردین) به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته گفت: خوشبختانه مهم‌ترین دستاورد پژوهشگاه در سال 98 تغییر نگاه مجموعه وزارت به این پژوهشگاه بوده است، به‌طوری‌که در حال حاضر پژوهشگاه را پیشرو فناوری در بخش‌های مختلف ICT می‌دانند و رجوع به پژوهشگاه در پروژه‌های مختلف به یکی از الزامات تبدیل‌شده است.

وی در ادامه با اشاره به نام‌گذاری سال جدید به‌عنوان سال جهش تولید تأکید کرد: تولید پژوهشگاه، تولید خدمت است و بایستی باکار و تلاش بیشتر از طریق نوآوری، انتقال فناوری و بومی‌سازی آن، پشتیبان محکمی برای بخش تولید حوزه ICT باشیم.

یزدانیان در ادامه جلسه ضمن تبیین رویکرد و راهبردهای پژوهشگاه در سال 99، به بیان انتظارات خود از معاونت‌ها وادارات کل پژوهشگاه پرداخت و افزود: در سالی که پیش روداریم با توجه به مشکلات و محدودیت‌هایی که باوجود بیماری کرونا ایجادشده است، باید دقت نظر بیشتری در مورد مسائل مالی و هزینه‌های پژوهشگاه ضمن حفظ و ارتقای معیشت همکاران در نظر داشته باشیم.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: برای پژوهشگاه سال خوبی پیش رو خواهد بود. نیازمند این هستیم که با برنامه‌ریزی دقیق و معطوف به هدف، منابع خود را مدیریت کنیم.

وی تصریح کرد: امسال بایستی شورای پژوهشی بسیار فعال‌تر شود و در خصوص پروژه‌ها، تصمیم‌گیری منطقی و سریع صورت پذیرد. روسای پژوهشکده‌ها نیز گزارش عملکرد و تعاملات خود را به‌صورت مستمر از طریق معاونت پژوهشی اعلام کنند.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم گسترش و توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در شرایط فعلی کشور، گزارش‌های علمی بایستی به‌صورت مستمر منتشر و در اختیار وزارت و مراجع ذی‌ربط قرار گیرد.

یزدانیان ضمن تقدیر از اقدامات انجام‌شده در راستای ایجاد نظم و انضباط اداری در پژوهشگاه ادامه داد: ارتقای آرایه‌های محیطی و منابع انسانی و ایجاد نظم در محیط پژوهشگاه با تلاش و دقت بیشتری تداوم یابد.

وی ارتقا رتبه ارزیابی عملکرد پژوهشگاه در سال جاری را الزام همه مدیران دانست و تأکید کرد هرسال بایستی عملکرد پژوهشگاه ارتقا یابد و نمود آن در ارزیابی‌ها مشخص باشد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.