about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اپراتورهای باج افزار ریوک بخشی از پول‌شویی‌های خود را از طریق صرافی‌های معروف انجام داده‌اند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مجله فوربز در گزارشی اعلام کرد صرافی بایننس (Binance) نتوانسته مانع برداشت وجه توسط هکرها از زیرساخت‌های خود شود و اپراتورهای باج افزار ریوک (Ryuk) نیز یک میلیون دلار از طریق آن پول‌شویی کرده‌اند. 

ریوک از زمان آغاز فعالیت خود تاکنون یک‌میلیون دلار ارز دیجیتال از آدرس‌های مختلف به کیف پول‌های بایننس انتقال داده و آخرین تراکنش آن در ماه اوت ثبت‌شده است. از 63 تراکنش بررسی‌شده به مبلغ کلی 5.7 میلیون دلار، بیش از 1 میلیون دلار از کیف پول‌های اپراتورهای ریوک به بایننس ارسال‌شده تا باج‌های دریافتی خود را برداشت کنند. 

ارزها از کیف پول هکرها به چندین آدرس و سپس به بایننس ارسال می‌شده است. این صرافی نیز به هکرها اجازه می‌داده اقدام به پول‌شویی کرده و ظاهر مشروعی به باج‌های دریافتی خود بدهند. 

بایننس اعلام کرده که مبارزه با پول‌شویی، باج افزارها و سایر فعالیت‌های غیرقانونی کار بی‌پایان این صرافی است. پیشتر نیز با همکاری سازمان‌های انتظامی اوکراین به فعالیت‌های یک گروه جرائم سایبری که خدمات پول‌شویی ارائه می‌داده پایان داده است. 

این گروه با ارائه خدمات پول‌شویی به مجرمان سایبری کمک می‌کرده سود حاصل از حملات سایبری به شرکت‌های بین‌المللی، توزیع بدافزار یا سرقت وجه از حساب‌های بانک‌های خارجی را به دارایی به‌ظاهر مشروعی مبدل کنند. 

سازمان FBI مدعی شده ریوک فعالیت خود را از سال 2018 آغاز کرده و از آن زمان تاکنون 61 میلیون دلار سرقت و پول‌شویی کرده است.

کارشناسان مسائل امنیتی در خاستگاه این بدافزار همچنان تردید دارند، برخی‌ها آن را به کره شمالی نسبت می‌دهند و شرکت‌های Crowdstrike ،FireEye ،Kryptos Logic و McAfee نیز خاستگاه آن را روسیه می‌دانند. 

محققان شرکت «Crowdstrike» گروه صاحب ریوک را «Grim Spider» نام‌گذاری کرده‌اند که از قرار معلوم از فروم‌های هکری بدافزاری به نام «Hermes» خریداری کرده و بر اساس نیازمندی‌های خود قابلیت‌های جدیدی به آن افزوده است. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.