about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پوشش گسترده فیبر نوری در متروهای آمریکا

شرکت خدمات مخابراتی و فناوری اطلاعات لایتاور فایبر نت ورکس (Lightower Fiber Networks) از توافق برای ادغام شرکت مخابراتی فیبر تک نت ورکس (Fibetech Networks) خبر داد. لایتاور نت ورکس یک شرکت ارائه‌دهنده‌ی خدمات فیبر نوری در شمال شرقی آمریکا است که مرکز آن در باکسبرو در ایالت ماساچوست است و خدمات فیبر نوری خود را در بیست هزار مایل در مترو شهرهایی مثل شیکاگو گسترش داده است. اخیراً این شرکت اظهار کرده است که قصد دارد شرکت فایبر تک نت ورکس را به قیمت ۱٫۹ میلیارد دلار خریداری و در شرکت خود ادغام کند. شرکت فایبر تک نیز در زمینه‌ی ارائه‌ی خدمات فیبر نوری در متروهای شمال شرقی آمریکا شاخص است و مرکز آن در روکستر آمریکا واقع است. این شرکت با ایجاد فیبر نوری در ده هزار مایل موجب ایجاد شبکه‌ی گسترده‌ای از فیبر نوری شده است. درنتیجه ادغام این دو شرکت سبب پوشش سی هزار مایل فیبر نوری خواهد شد که باعث دسترسی به پنج هزار دکل وایرلس می‌شود. از مناطق دیگری که شرکت لایتاور فایبر تحت پوشش فیبر نوری خود قرار داده است می‌توان به لندن، تورنتو و ایلینوی اشاره کرد.

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.