about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پورت USB 3.2 به کامپیوترهای دسکتاپ می‌آید

انجمن پیاده‌سازی USB موسوم به USB-IF که مسئولیت تعیین و توسعه ویژگی‌های این فناوری را بر عهده دارد، در نمایشگاه MWC 2019  از ارائه کنترلرهای سازگار با USB 3.2 در سال جاری خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبرافزایش کیفیت و رزولوشن تصاویر، ویدیوها و گیم های کامپیوتری به افزایش حجم فایل‌های مختلف منجر شده است. انتقال این فایل‌های حجیم با فناوری‌هایی نظیر USB 1 یا 2 زمان نسبتاً زیادی طول می‌کشد و حالا قرار است این مشکل مرتفع شود.

USB 3.2  به توسعه SSDهای اکسترنال سریع‌تر کمک می‌کند.

USB 3.2  سطح جدیدی از نرخ انتقال داده بین دستگاه‌های مختلف را به ارمغان می‌آورد که در بهترین حالت بالغ‌بر ۲۰ گیگابیت در ثانیه خواهد بود. هرچند این فناوری از دو سال پیش مراحل آماده‌سازی خود را پشت سر گذاشته اما پیاده‌سازی آن در کامپیوترها در سال جاری عملی خواهد شد.

نرخ انتقال ۲۰ گیگابیتی به معنی جابجایی یا کپی ویدیویی ۲.۵ گیگابایتی تنها در یک ثانیه است. هرچند فعلاً برای هیجان‌زده شدن کمی زود است چرا که مادربردها و پی سی‌های سازگار با این فناوری تا اوایل تابستان (زمان موردعلاقه کمپانی‌های بزرگ برای به‌روزرسانی کامپیوترها) از راه نمی‌رسند. علاوه بر این احتمالاً تا قبل از سال ۲۰۲۰ دیگر گجت های بهره‌مند از این فناوری عرضه نخواهند شد؛ ضمناً لپ‌تاپ‌ها و گوشی‌های هوشمند شامل این زمان‌بندی نمی‌شوند. 

بااین‌حال ارائه USB 3.2 هنوز هم گام بزرگی محسوب می‌شود. هرچند همین حالا هم می‌توان داده‌ها را از طریق تاندربولت ۳ با درگاه مشترک USB-C با نرخ ۴۰ گیگابیت در ثانیه منتقل کرد اما این فناوری نسبتاً گران تمام می‌شود و به همین خاطر به جز محصولات اپل به ندرت سیستم‌هایی با بیش از یک درگاه تاندربولت عرضه می‌شوند.

USB 3.2  نه تنها به انتقال فایل‌های حجیم در زمان کوتاه‌تر کمک می‌کند بلکه روند توسعه داک های لپ تاپ، SSDهای اکسترنال سریع و دیگر ابزارهای نیازمند پهنای باند بالا را هم شتاب می‌بخشد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.