about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پوتین در جلسه شورای امنیت ملی که گروه های مختلفی از مقامات دولتی، دفاعی و امنیتی حضور داشتند اعلام کرد: "قصد ما از محدود کردن اینترنت تحت کنترل در آوردن کامل آن یا ملی کردن اینترنت نمی باشد. رسانه ها باید آزاد باشند و مردم حق دارند اطلاعات را دریافت و انتشار کنند. این از اصول اساسی هر دولت و جامعه دموکراتیک است و باید به شدت آنها را رعایت کرد."

پوتین از تظاهرات بزرگ علیه خودش در زمستان 2011-2012 نیز سخن گفت و اعتراضات مردمی در آن سال را منتصب به برخی از گروه های سازماندهی شده در شبکه های اجتماعی دانست. بسیاری از منتقدان پر سر و صدای وی نیز وبلاگ نویسان می باشند.

با وجود اطمینان پوتین به کاربران اینترنت، وی بیان کرد که سرویس های امنیتی روسیه شاهد افزایش شدیدی در حملات سایبری بوده اند، به خصوص در شش ماه گذشته که بحران در اوکراین به اوج خود رسیده است و روابط با غرب رو به وخامت گذاشته است. شدت این حملات به گونه ای بوده است که حتی به طور مستقیم بر وضعیت بین المللی فعلی این کشور نیز تاثیر گذاشته است.

پوتین در ادامه عنوان کرد که کشورش نیاز دارد تا امنیت شبکه های ارتباطی داخلی و منابع اطلاعاتی را بهبود ببخشد و در درجه اول ساختارهای دولتی می بایست اصلاح شوند، اما وی هیچ اشاره ای به برنامه ریزی انجام شده در انجام این کار نکرد.

پس از سخنرانی پوتین، نیکلای پاتروشف دبیر شورای عالی امنیت ملی روسیه اعلام کرد پایگاه های اینترنتی روسیه از سال ۲۰۱۰ تا کنون بیش از ۹۰ میلیون حمله اینترنتی را دفع کردند که از این تعداد بیش از ۵۷ میلیون در سال ۲۰۱۴ بوده است.

وی اعلام کرد از سال 2010 تعداد حملات سایبری رو به افزایش است. این حملات در سال 2010 فقط سه میلیون و 300 هزار مورد بوده است. به گفته پاتروشف بیشتر این حملات به حوادث بازی های المپیک زمستانی سوچی ، همه‌پرسی و پیوستن کریمه به روسیه و مناقشه در جنوب اوکراین مربوط است.

پاتروشف تصریح کرد: "سرویس‌های اطلاعاتی خارجی در این زمینه بسیار فعال بودند. ما همچنین فعالیت‌های گروه‌های افراطی، تروریستی و سازمان‌های خلافکار را در این‌خصوص ثبت کردیم"

این مقام روسی خواستار استفاده از نرم‌افزار روسی برای تضمین امنیت اینترنتی شد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد