about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

مرکز ملی علوم فضایی چین در حال طراحی پهپادی هوایی است که شباهت بسیار زیادی با هلی‌کوپتر مریخی نبوغ ناسا دارد. این پهپاد چهار پایه منعطف، دو موتور روی هم سوار شده و بدنه ساده‌ای دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛این مرکز در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که اسم این وسیله «پهپاد گشتی مریخ» (Mars cruise drone) است و احتمالا در مرحله بعدی تولید و توسعه قرار خواهد گرفت. در نهایت، این پهپاد چینی به سیاره مریخ خواهد رفت و در ادامه کاوش‌های چین در مریخ، نواحی مختلف این سیاره را مورد بررسی قرار خواهد داد. برای چنین کاری، این پهپاد اسپکترومتری برای بررسی‌های هوایی و مطالعه جغرافیای مریخ با خود به مریخ می‌برد.

یکی از خبرنگاران SpaceNews در واکنش به این خبر در توییتر خود گفت که این پهپاد در واقع چیزی مخالف «نبوغ» است. با اینکه این طراحی دقیقا تقلیدی از طرح ناسا است، نباید فعالیت‌های چین را در فضا دست کم گرفت. این کشور در این زمینه به سرعت پیشرفت کرده است و به زودی به سایر رقبای این صنعت می‌رسد.

چین تا کنون ربات‌هایی به ماه و مریخ فرستاده است و اکنون در حال ساخت ایستگاه فضایی مستقلی در مدار زمین است. علاوه بر این، چین در نظر دارد تا در سال ۲۰۳۳ میلادی ماموریتی سرنشین‌دار به مریخ بفرستد. همچنین، این کشور تصمیم دارد تا فضاپیمای بسیار بزرگی تولید کند که طول آن تا چندین کیلومتر ادامه داشته باشد. چین تصمیم دارد تا قسمت‌های مختلف چنین فضاپیمایی را در مدار زمین به هم متصل کند و به مقصد مورد نظر بفرستد.

باید گفت که چین تنها کشوری نیست که در صنعت فضا تقلید می‌کند. روسیه نیز شاتل فضایی خود را به نام «بوران» ‌(Buran) معرفی کرد که هیچ وقت به فضا نرفت. همچنین اخیرا طرحی از راکتی را معرفی کرد که قابلیت استفاده مجدد را دارد و کاملا شبیه به راکت فالکون ۹ اسپیس ایکس است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.