about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت تایلندی اچ جی رباتیکس از تولید پهپاد مستحکمی با بال‌های ثابت خبر داده که قادر به نشست و برخاست به صورت عمودی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از نیواطلس، این پهپاد به علت استفاده از بال‌های ثابت هم می‌تواند سریع‌تر پرواز کند و هم مسافت طی شده توسط آن در مقایسه با نمونه‌های مشابه بیشتر است.

مزیت دیگر این پهپاد این است که علیرغم استفاده از بال‌های ثابت به صورت عمومی نشست و برخاست می‌کند و لذا نیازی به باند پرواز و فرودگاه نیز ندارد. پهپاد یادشده بر خلاف دیگر پهپادهای عمود پرواز فاقد تعداد زیادی ملخ، یا برخی تجهیزات مکانیکی سنگین و پیچیده است که موجب اضافه وزن و سنگین شدن آن می‌شود.

در انتهای بال ثابت این پهپاد و در بخش دم از دماغه‌ای خاص استفاده شده که خم شدن آن در حالت پرواز حرکت رو به جلو را تسهیل کرده و صاف قرار گرفتن آن موجب بلند شدن راحت عمودی می‌شود.

این پهپاد وتال نام دارد و برای کنترل زمین‌های کشاورزی و نظارت و گشت زنی ساخته شده است. طول بال این پهپاد ۱۳۰۰ میلی متر و بدنه آن از جنس فیبر کربنی است. وزن کل پهپاد مذکور به ۳.۸ کیلوگرم می‌رسد. دو موتور این پهپاد توسط یک باتری لیتیومی ۱۲ آمپری با قابلیت تعویض سریع تغذیه می‌شوند که طبق گزارش‌ها، یک بار شارژ آن برای ۶۰ دقیقه پرواز کافی است.

حداکثر سرعت پهپاد تایلندی به ۹۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد و امکان حمل حداکثر ۸۰۰ گرم بار را دارد. حسگرها و دوربین‌های متعدد بررسی محیطی را توسط این پهپاد تسهیل می‌کند.

با افزودن ماژول های نسل چهارم و پنجم برقراری ارتباط مخابراتی میان این پهپاد و ایستگاه زمینی از فاصله حداکثر هفت کیلومتری ممکن می‌شود. قیمت این محصول ۲۳ هزار دلار است.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.