about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پهپادهایی با قابلیت کنترل موشک های هوشمند

کشور آمریکا قصد دارد با ترکیب پهپادها و سامانه‌های موشکی تاکتیکی، هزینه‌های انجام عملیات هوایی را کاهش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت «AeroVironment»، توسعه‌دهنده سامانه‌های موشکی،  شامل موشک هدایت‌پذیر سوییچ بلید (switchblade)، به تازگی اعلام کرده است که با کراتاس (Kratos)، تولیدکننده پهپادهای مبارزاتی همکاری می‌کند. با وجود این که نتیجه‌ی این اقدام واضح نیست؛ اما هم‌اکنون پهپادهای کوچک می‌توانند با هزینه‌ی کمتر، موشک‌های هوشمند را پرتاب و هدایت کنند.

اقدام 2 شرکت مذکور تلاشی برای پاسخ به این سؤال بود که از شروع عصر جت‌های جنگنده به وجود آمده است. هم‌زمان با اینکه هزینه‌های این صنعت افزایش می‌یابد، آیا می‌توان کاری را انجام داد تا برتری عددی در آسمان را به دست آورد؟

لوله‌های پرتابگر شرکت AeroVironment، توانایی به پرواز در آوردن هواپیماهای بدون سرنشین کوچک و سامانه‌های موشکی تاکتیکی را دارند که با کراتاس ادغام شده‌اند. این پهپاد از سرعت حرکت بالایی برخوردار بوده و در ارتفاع پایین پرواز می‌کند و به صورت چشم‌گیری سطح آگاهی موقعیتی و تأثیرگذاری سامانه را افزایش می‌دهد.

در سامانه بالا ابتدا یک پهپاد به پرواز در آمده و به شناسایی اهداف می‌پردازد. سپس با انتقال اطلاعات به مرکز فرماندهی، اپراتورها تصمیم می‌گیرند که سوییچ بلید را شلیک کنند یا خیر. سوییچ بلید نوعی پهپاد کوچک است که پس از پرتاب به سمت هدف حرکت کرده و با برخورد به آن منفجر می‌شود. اصطلاح رسمی این نوع سیستم، «سامانه موشکی تاکتیکی»است؛ اما از آن به‌عنوان پهپاد کامیکازه یا پهپاد انتحاری نیز یاد می‌شود.

زمان پرواز موشک‌های شبه پهپاد پرتاب شده برای ترکیب آن‌ها با نمونه‌های گسترده‌تری از مهمات غافلگیرکننده، بسیار کوتاه است؛ اما از عملکرد مناسبی برخوردار هستند. از طرفی حسگرهای کوچک، ارزان‌قیمت و به‌کاررفته در آن‌ها، موشک‌های هوشمندی را به وجود می‌آورد که مجهز به سامانه‌های ناوبری مشابه با پهپادها هستند.

پهپادی که توسط کراتاس ساخته می‌شود ماکو (Mako) نام دارد که با سامانه هدف‌گیری هوایی «BQM-167» سازگار است. ماکو به گونه‌ای طراحی شده است که بسیار ارزان قیمت بوده و می‌تواند بدون گذاشتن کوچک‌ترین تأثیری در بودجه پنتاگون چندین عدد از آن‌ها را به کار گرفت و جایگزین کرد.

ترکیب سوییچ بلید و ماکو یک دارایی ارزشمند هوایی را به وجود می‌آورد که گران‌قیمت نبوده و از دست دادن آن‌ها تغییر گسترده‌ای در توانایی فرماندهان برای هدایت جنگ و دستیابی به پیروزی ایجاد نمی‌کند.

کراتاس و AeroVironment در حال بررسی این موضوع هستند که آیا ماکو توانایی پرتاب، برقراری ارتباط و کنترل سوییچ بلید را دارد. در این شبکه یک پهپاد بزرگ‌تر به عنوان گره‌ای میان انسان و مهمات هوایی عمل می‌کند. با وجود این هنوز مشخص نیست که آیا سوییچ بلید به دنبال اهدافی می‌رود که حسگرهای ماکو شناسایی کرده‌اند؟ آیا اطلاعات در زمان تأیید یا لغو حمله به اپراتورهای انسانی ارسال می‌شوند؟

تازه ترین ها
استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.

گسترش
1404/02/14 - 07:54- هوش مصنوعي

گسترش همکاری‌ ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد

دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در حوزه علم و فناوری و معاون علمی رئیس‌جمهور ایران،در نشستی مشترک،همکاری‌های فناورانه ایران و روسیه را با اولویت هدف‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و نتیجه‌گرا بررسی کردند.