about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نیروی دریایی آمریکا در حال توسعه راه‌کارهایی است که امکان پنهان کردن ارتش این کشور را از دید رادارها و سامانه‌های شناسایی فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا (U.S. Navy’s Office of Naval Research)، در حال تحقیق روی راهکاری است که ناوگان‌های ارتش این کشور را از دید رایانه‌های پنهان می‌کند. در این پروژه از روشی استفاده می‌شود که از نقاط ضعف سامانه‌های تشخیص رایانه بهره گرفته و باعث می‌شود تا یک شی به اشتباه، به عنوان وسیله‌ای دیگر طبقه‌بندی شود.

مثال‌های بی‌شماری در رابطه با مسئله‌ی بالا وجود دارد. برای مثال می‌توان به اشتباه گرفته شدن تابلوی راهنمایی ایست با حداکثر سرعت 60 کیلومتر، تفسیر پاندا به عنوان خفاش و لاک‌پشت به عنوان یک سلاح اشاره کرد که در گذشته به نمایش در آمده‌اند. به علاوه پژوهشگران در گذشته موفق به تولید عینکی خاص شده بودند که می‌توانست سامانه‌های تشخیص چهره را فریب بدهد.

نیروی دریایی آمریکا هنوز جزئیات زیادی را از پروژه‌ی خود منتشر نکرده است. با وجود این برای تکمیل آن با 3 شرکت مختلف تفاهم‌نامه امضا کرد. این طرح در 2 فاز مختلف تکمیل می‌گردد. در فاز اول شرکت‌ها روی ایده‌های نوآورانه‌ای کار می‌کنند که پیش‌زمینه‌های اولیه‌ی مفهوم یاد شده را در خود دارند. در مرحله‌ی دوم نیز، به منظور مخفی کردن هواپیماها و وسایل نقلیه، ابزاری به نام «فیلکیتز» (foolkits) توسعه داده می‌شود.

در پروژه‌ی بالا از برچسب‌های خاص یا قالب‌هایی رنگی برای پوشاندن وسایل نقلیه بهره گرفته می‌شود. در یکی از سندهای منتشر شده از سوی نیروی دریایی آمریکا، شیوه‌ی فریب دادن سامانه‌های نظارتی دشمن شرح داده شده است. به‌گونه‌ای که سامانه‌ها فکر کنند تانک‌ها، خودروهای عادی هستند. از این روش می‌توان برای فریب دشمن بهره گرفت.

البته باید یاد آورد شد روش بالا تنها سامانه‌های هوش مصنوعی را فریب خواهد داد، نه اپراتورها انسانی. با وجود این روش‌هایی که در پروژه‌ی بالا توسعه پیدا می‌کنند، در محل‌هایی که تنها توسط سامانه‌های کنترل می‌شوند، بسیار مفید واقع می‌شوند.

به منظور مقابله با روش‌های بالا یا باید از هوش‌های مصنوعی بسیار پیشرفته‌ای بهره گرفت که به سختی فریب بخورد، یا به صورت کامل آن‌ها را با ناظران انسانی جایگزین کرد.

فناوری یاد شده تنها برای انجام حملات و تهاجم کاربرد ندارد؛ بلکه نیروی دریایی آمریکا با اهداف دفاعی نیز آن را توسعه می‌دهد. این کار به‌منظور ایجاد سامانه‌هایی که در برابر اقدامات مشابه دشمن فریب نخورند انجام می‌گیرد.

 

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.